5 53600 3050 sistem nası sizce

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Hep işlemciyi karşılaşıyorsunuz. Peki 8600g ile rx6700un arasındaki farkı niye soylemiyorsunuz?
hiç bulaşmayın forumdaki en bilgisiz kişi açık ara trendyoldan sistem önerse şaşırmam

Apu işlemciyi mi satmak kolay yoksa yeni nesil ortalama fiyatlı bir işlemciyi mi?

hiç bulaşmayın forumdaki en bilgisiz kişi açık ara trendyoldan sistem önerse şaşırmam
En azından kaliteli modeller öneriyorum kronik sorun bulamazsınız benim attığım modellerde.

Apu işlemciyi mi satmak kolay yoksa yeni nesil ortalama fiyatlı bir işlemciyi mi?
14100F ile 12100F arasında çok az fark var aşırı gereksiz 12400f daha mantıklı oluyor 14100f yerine.

hıc dogru ınfo yok quartlr arkadasın attıgı sıstemı psu degıstırıp alınabıılır yada 4060 sıstem cıkar beklersen

rx6600 5600 sistem kovala bence en azından satarken rahat olur

İşlemciyi sonradan da alabilirsiniz hocam. Elinizdekini satıp üstüne koyar alırsınız
şöyle ben şu anlık çok para ayıramayacağım için sonradan gücellenebilir bir sistem istiyorum işte anakartı iyi olsun işlemci iyi olsun ekran kartı bi tık düşük olsada darboğaz yapsada çok sıkıntı yok sonradan yükseltirim ben

şöyle ben şu anlık çok para ayıramayacağım için sonradan gücellenebilir bir sistem istiyorum işte anakartı iyi olsun işlemci iyi olsun ekran kartı bi tık düşük olsada darboğaz yapsada çok sıkıntı yok sonradan yükseltirim ben
Arkadaşın attigi sistemde işlemci güncellenecek hocam. O da çok mühim değil yani. Diğer sistemi almak daha mantıklı her türlü

Arkadaşın attigi sistemde işlemci güncellenecek hocam. O da çok mühim değil yani. Diğer sistemi almak daha mantıklı her türlü
knk dc filan kullanıyorsan gelsene bilgili birisin sanırım ben derdimi anlatayım sende sistemde yardımcı ol bana olurmu?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri