eskir bir işlemci bulup halletmen lazım başka yolu yokMerhabalar ryzen 5 5500 işlemci aldim ve anakartim b450m pro m2 max ama işlemci iscin bios yapmak gerek nasil yapicam
usta bilgisayarciyla konuştum islemci yok dedi etrafa bakicam artik hersey tamam bu sorun cikti ya birde dedi belki calisir dene ilk dedieskir bir işlemci bulup halletmen lazım başka yolu yok
servise yollanabilir de uğraşılır yok mu çevrende eski bir işlemci ye sahip olan arkadaşından rica edebilirsin varsa eğer
biliyorumda islemci yok1. 2. Veya 3. Nesil bir işlemci bulup bios update yapmanız lazım.
belki çalışır diye bir şey yok dostum güncellemeden olmazusta bilgisayarciyla konuştum islemci yok dedi etrafa bakicam artik hersey tamam bu sorun cikti ya birde dedi belki calisir dene ilk dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
biliyorumda islemci yok
bende öyle dedim riske atamam emek verdik sonuctabelki çalışır diye bir şey yok dostum güncellemeden olmaz
riske atmalık bir durum yokki görüntü alamazsın sadecebende öyle dedim riske atamam emek verdik sonucta
nerde yaşıyon knk izmir içindeysen getır anakartını ben sisteme takıp yapalım para çok mühim değilusta bilgisayarciyla konuştum islemci yok dedi etrafa bakicam artik hersey tamam bu sorun cikti ya birde dedi belki calisir dene ilk dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
biliyorumda islemci yok
malatya bro sağol yinedenerde yaşıyon knk izmir içindeysen getır anakartını ben sisteme takıp yapalım para çok mühim değil
dogru ya pek birsey olmazriske atmalık bir durum yokki görüntü alamazsın sadece
Reis ben şimdi b550 alsam ve ryzen 5 5600x taksam yine bios mu güncelleyeceğim eski nesil işlemciyle?eskir bir işlemci bulup halletmen lazım başka yolu yok
servise yollanabilir de uğraşılır yok mu çevrende eski bir işlemci ye sahip olan arkadaşından rica edebilirsin varsa eğer
evet öyle yapman gerekecekReis ben şimdi b550 alsam ve ryzen 5 5600x taksam yine bios mu güncelleyeceğim eski nesil işlemciyle?
Kanka be aynı durumdan muzdaribim izmirdeyim görüşebiliriz miyiz acaba anakartı güncellemem gerek denerde yaşıyon knk izmir içindeysen getır anakartını ben sisteme takıp yapalım para çok mühim değil
bios yapmak derken ?Merhabalar ryzen 5 5500 işlemci aldim ve anakartim b450m pro m2 max ama işlemci iscin bios yapmak gerek nasil yapicam