Link bıraksan daha iyi olurdu ama hiç deformasyon yoksa alınır.500 TL ye satıyor Sıfır 730 TL ama 230 TL fazla vermekte istemiyorum 5 6 aylık deformasyon falan Yok çok kullanmamış elden teslim sizce alınır mı
Sıfır almak daha mantıklı.500 TL ye satıyor Sıfır 730 TL ama 230 TL fazla vermekte istemiyorum 5 6 aylık deformasyon falan Yok çok kullanmamış elden teslim sizce alınır mı
Niye ?Sıfır almak daha mantıklı.
Dostum 5-6 ay az bir süre değil. O kulaklığı yarım yıl boyunca tanımadığın birisi kafasına takmış.Niye ?
O 230 verilir. Hani bi 300 400 olsa neyse.
O 230 verilir. Hani bi 300 400 olsa neyse.
Sürekli kullanmamışDostum 5-6 ay az bir süre değil. O kulaklığı yarım yıl boyunca tanımadığın birisi kafasına takmış.
Ben olsam sıfır alırdım temkinli olurdum yani mis gibi tertemiz ürün. Arada çokta fazla fiyat farkı yok gibi de geldi.
450 ye zorlarimO 230 verilir. Hani bi 300 400 olsa neyse.
Mesele ne kadar kullanıldığı değil garanti süresi.kullanmamış
Değer bence kanka ben kullandım bunu fena kulaklık (fanboy değilim) alınabilir şuan amazonda indirimde iade param yatarsa. Sıfır belki alabilirim üniversite belli olcak yol parası lazım olabilir o yüzden sıfır almak istemiyorum ama değer bence. Ben gri alırdım gri daha pahalı nedense ama amazonda daha ucuzbende cloud2 almayı düşünüyordum ama 730tl değer mi bilmiyorum yorumlarınızı beklerim