Neler Yeni

HYPERX Cloud III Wireless alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Rows official
Tamamdır teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herhangi bi sorunu var mı mikrofon ses vs
Hocam seste sıkıntı yok ama mikrofon başlarda güzeldi sonra ben Nutella yerken oraya girdi yanlışlıkla o yüzden bazen sıkıntı olabiliyor cızırtılı gidiyor bazen ses ama sanırım düzeldi o kimse sorun etmiyor artık bişey diyen yok düzelttim galiba.

Peak2Core

80+
Az önce teknosadan 3499₺’ye aldım. Güncel olarak steelseries arctis 5 kullanıyordum. Eve geçince deneyeceğim. Sırf kablosuz diye bu kulaklığa geçtim. Fps oyunları oynuyorum. Ses kasma konusunda mevcut kulaklığıma göre beni üzer mi? Bilginizi rica ederim.

mhrm21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Muharrem Gökalp
Hocam denedin mi nasıl kulaklık ve kaça aldınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayırlı olsun bu arada
Teşekkür ederim.Kulaklığa baktım biraz genel itibari ile güzel yapısı vs olsun hoşuma gitti.3500tl ye Media markttan aldım.Mikrofon gayet yeterli.Yarın oyun içerisinde denemeyi düşünüyorum.

Teşekkür ederim.Kulaklığa baktım biraz genel itibari ile güzel yapısı vs olsun hoşuma gitti.3500tl ye Media markttan aldım.Mikrofon gayet yeterli.Yarın oyun içerisinde denemeyi düşünüyorum.
Oyun için deneyince haber verir misiniz hocam genel olarak beğendiniz mi?

Resourn

80+

Denediniz mi hocam, memnun kaldınız mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,297
Üyeler
161,836
Son üye
Mertsy
Top Bottom