HYPERX Cloud III Wireless alınır mı

Tamamdır teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herhangi bi sorunu var mı mikrofon ses vs
Hocam seste sıkıntı yok ama mikrofon başlarda güzeldi sonra ben Nutella yerken oraya girdi yanlışlıkla o yüzden bazen sıkıntı olabiliyor cızırtılı gidiyor bazen ses ama sanırım düzeldi o kimse sorun etmiyor artık bişey diyen yok düzelttim galiba.

Az önce teknosadan 3499₺’ye aldım. Güncel olarak steelseries arctis 5 kullanıyordum. Eve geçince deneyeceğim. Sırf kablosuz diye bu kulaklığa geçtim. Fps oyunları oynuyorum. Ses kasma konusunda mevcut kulaklığıma göre beni üzer mi? Bilginizi rica ederim.

Hocam denedin mi nasıl kulaklık ve kaça aldınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun bu arada
Teşekkür ederim.Kulaklığa baktım biraz genel itibari ile güzel yapısı vs olsun hoşuma gitti.3500tl ye Media markttan aldım.Mikrofon gayet yeterli.Yarın oyun içerisinde denemeyi düşünüyorum.

Teşekkür ederim.Kulaklığa baktım biraz genel itibari ile güzel yapısı vs olsun hoşuma gitti.3500tl ye Media markttan aldım.Mikrofon gayet yeterli.Yarın oyun içerisinde denemeyi düşünüyorum.
Oyun için deneyince haber verir misiniz hocam genel olarak beğendiniz mi?

Denediniz mi hocam, memnun kaldınız mı?

Geri