Neler Yeni

5-6 bin TL pc upgrade yapmak?

linksiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
emre palabıyık
Ben bi fiyatları karşılaştırma yapayım size hangisini direkt alın diye diyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Marka iyi hocamda ben alicagim zaman önermemislerdi

Sertifika yok birde bence ekran kartına ayırın o 500 TL yi hepsi buradan ekran kartını sıfır alın psu yu 2. El Garantili düşürmeye çalışırız
Tşk ederim

Can...

80+ Platinum

Genzo

80+
Psu neden bu kadar problem edildi anlamadım. Şu an çalışıyor ve ihtiyacını karşılayacak düzeyde..
6500 xt ekran kartı alacksan psu için bu kadar yngın çıkarmanın anlamı ne ?
Önce ekran kartı sonra monitör kombinasyonuna yoğunlaş..

Can...

80+ Platinum
Psu neden bu kadar problem edildi anlamadım. Şu an çalıyor ve ihtiyacını karşılayacak düzeyde..
Güvenli Bir psu değil dizdi diyelim bir elektrik kesintisi oldu voltaj yükseldi diyelim nolxak ya sistem çöp ya da psu

Psu neden bu kadar problem edildi anlamadım. Şu an çalışıyor ve ihtiyacını karşılayacak düzeyde..
Rx 6500xt alcak psu değişecek monitöre yetiyor ztn işini görecek şekilde ips 75 hz 1 ms 22 inç alabiliyor veya 24 inc ips 60 hz 1 ms alabiliyor

linksiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
emre palabıyık
Kaldırmaz sisteme zarar verir diye düşündüm.Kaç ay idare eder acaba bu psu?

Parlak

80+
🙄 bu iyi fiyata varmış 2k yada lg monitör alır tn
bu niye bu kadar ucuz

Genzo

80+
Psu aşırı gerilim , aşırı akım ve kısa devre korumasına sahip bir psu evet kaliteli olmaya bilir ama mevcut sistemi için yeterli elindeki para ile şuanda psuya masraf yapmasını gerektirecek bir durum olduğunu düşünmüyorum. Yinede arkadaşın bileceği iş

linksiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
emre palabıyık
Psu aşırı gerilim , aşırı akım ve kısa devre korumasına sahip bir psu evet kaliteli olmaya bilir ama mevcut sistemi için yeterli elindeki para ile şuanda psuya masraf yapmasını gerektirecek bir durum olduğunu düşünmüyorum. Yinede arkadaşın bileceği iş
Tsk ederim rahatlattıniz hocam.Bende hazır bomba bi psu ile yaşiyorum saniyorum. Heralde 6 ay göturur gibi beni bu

Can...

80+ Platinum

Genzo

80+
Ben olsam ilk ekran kartına yoğunlaşırım rem bilgisini vermemişiniz. Onu 16 yaparım. Monitörün durumu kötüyse sonra monitörü hallederim.

Can...

80+ Platinum
bu niye bu kadar ucuz
Ucuz değil alışveriş sonunda 3900
İçinde ki malzemelerin kalitesi önemli isim vermicem dandik markalar 80 plus silver falan koyuyor siz sanıyor musunuz ki gerçekten silver varmı silver i birak 80 plus yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,571
Üyeler
167,161
Son üye
zacar24
Top Bottom