monitör hakkında pek fazla bilgi bilmiyorum çok fazla özellik var bu sence nasılASUS 23,6" VG24VQR 1MS(MPRT) 165HZ DP HDMI VA ,PIVOT CURVED GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 23,6" VG24VQR 1MS(MPRT) 165HZ DP HDMI VA ,PIVOT CURVED GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Dostum merhaba. Bu modele bakabilirsin.
7-8e bulunabilir miKavisli monitörler genelde va oluyor ve bu bütçede va monitörler kötü ghostingi olsun renk kalitesi olsun alınmaz illa isterseniz diye bir tane model paylaşcam birazdan
Mesaj otomatik birleştirildi:
MSI 23.6" G2422C 1920x1080 (FHD) CURVE 1500R VA 180HZ 1MS FREESYNC PREMIUM GAMING MONITOR
240 hz monitörler fps oyunu monitörleridir ve va paneller ghosting yapar bu modelde ghosting mevcut ayrıca 27 inç 1080 p güzel olmaz fps monitörü olcaksa 25 ips 240 hz üstü iyidr bu monitör hiç olmamışBunu Almanı Tavsiye Ederim O Fiyatlara Hocam .
Sadece Oyun Demiyor Ayrıca Kavisli İstiyor !Mesaj otomatik birleştirildi:
240 hz monitörler fps oyunu monitörleridir ve va paneller ghosting yapar bu modelde ghosting mevcut ayrıca 27 inç 1080 p güzel olmaz fps monitörü olcaksa 25 ips 240 hz üstü iyidr bu monitör hiç olmamış
Attığım kavisli qhd ayrıca 27 inçe daha güzel yakışır ve va panel samsungdan sorulurSadece Oyun Demiyor Ayrıca Kavisli İstiyor !
Evet , VA Panel Samsung Ama Önerdiğin Monitör 2K İş İçin Kullanılacak Sistem Sence Ne Kadar İyi Olabilir ?Attığım kavisli qhd ayrıca 27 inçe daha güzel yakışır ve va panel samsungdan sorulur
Hocam o yüzden 4 kya 1 tane msi attım zaten sonra bütçe artınca kaliteli bişey isteyince qhd attım sistem çok kötü değilse bişey olmaz oyunlarda 1080 p çeker en fazla sizin attığınız hiç alınmaz ya msi ya samsung alınması mantıklı sisteme göreEvet , VA Panel Samsung Ama Önerdiğin Monitör 2K İş İçin Kullanılacak Sistem Sence Ne Kadar İyi Olabilir ?
Sistem Özelliklerini Paylaşırsa Dediğin Monitör Doğru