Mikailkstrl
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Ryzen 5 7600 işlemci ile rx6800 kullansam 1080p monitörde darboğaz olur mu olursada bu beni ne kadar etkiler hissedermiyim fps düşüşünü
gerçi ben 6800 xt kullanıyorum sende o minik droplarda yaşanmazRyzen 5 7600 işlemci ile rx6800 kullansam 1080p monitörde darboğaz olur mu olursada bu beni ne kadar etkiler hissedermiyim fps düşüşünü
Yani gidipte 2k ekrana para bayılmaya gerek yokara ara çok minik drop oluyo kral bende aynı şekilde kullanıyorum pek rahatsız etmiyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
gerçi ben 6800 xt kullanıyorum sende o minik droplarda yaşanmaz
Hocam genelde o ekran kartının hakkı 2k diyorlarda ondanSorun olmaz. rx 6800 ile 2k monitör tercih etmezdim.
Hikayeli oyunlarda en yüksek ayarlarda hiç sıkıntı olmaz high da da olmaz bence ama fps oyunlarında ayarları düşük değilde biraz orta larda tutarsan fps drop olmaz bence
Yani hocam böyle bu sistemi almalımıyım yoksa hani 1080p için daha iyi olacak bir sistemimi yönelmeliyim senin düşüncen nedirara ara çok minik drop oluyo kral bende aynı şekilde kullanıyorum pek rahatsız etmiyo
gerçi ben 6800 xt kullanıyorum sende o minik droplarda yaşanmaz
Darboğazdan endişeliyim sadece başka hiç bir korkum yokHocam al gec düşünme uzun yıllar goturur seni 1080p de
al al 2k monitöre gerek yok evet kart 2k da gayet iyi ama şimdilik masrafa gerek yok hocam al geç bunu ileride oledler ucuzlayınca 2k oled monitör çekersin kafan rahat olur uzun yıllarda götürürHocam genelde o ekran kartının hakkı 2k diyorlarda ondan
Yani hocam böyle bu sistemi almalımıyım yoksa hani 1080p için daha iyi olacak bir sistemimi yönelmeliyim senin düşüncen nedir
Kaç hz önerirsin hocam ve kaç inç bir bilgin varmıdır bide aman aman bi fps drop yermiyim ona göre ekran kartınıda düşürebilirim biraz sen ne düşünüyorsun bu konu hakkındaal al 2k monitöre gerek yok evet kart 2k da gayet iyi ama şimdilik masrafa gerek yok hocam al geç bunu ileride oledler ucuzlayınca 2k oled monitör çekersin kafan rahat olur uzun yıllarda götürür
fps oyunları için 24 ideal diyolar ben hikayeli oyunlara ağırlık verdiğim ve iş yaparken geniş ekran sevdiğim için 27 aldım hz olarak da benim aldığım zamanlar 165 hz hep çok övülüyordu bende meraktan almıştım ama gayet memnunumKaç hz önerirsin hocam ve kaç inç bir bilgin varmıdır bide aman aman bi fps drop yermiyim ona göre ekran kartınıda düşürebilirim biraz sen ne düşünüyorsun bu konu hakkında
Peki ekran kartından memnunmusun kaç senedir 1080p kullanıyorsun 7600xt de alabilirim çünküfps oyunları için 24 ideal diyolar ben hikayeli oyunlara ağırlık verdiğim ve iş yaparken geniş ekran sevdiğim için 27 aldım hz olarak da benim aldığım zamanlar 165 hz hep çok övülüyordu bende meraktan almıştım ama gayet memnunum
1 yıl oldu 7600xt den çok çok daha iyi eş değeri 7800xt 6800xt nin çok bi perf farkı yok 6809 de 7700xt den biraz az performans sergiliyor rx 6800 al geçPeki ekran kartından memnunmusun kaç senedir 1080p kullanıyorsun 7600xt de alabilirim çünkü