Neler Yeni

Çözüldü✓ 5-7k arası rahat koltuk tavsiyesi

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Boy 183 kilom ise 81. Görünüşten çok rahatlığı önemli benim için.
Şu anda kullandığım koltuk IKEA'nın klasik ofis sandalyelerinden ve min. 5-6 sene götürdü. Arada bi kafamı arkaya yaslamaya yer aramadım değil. O yüzden kafamı arkaya rahatça yaslayabileceğim bir koltuk olması da tercihimdir.

Bütçe yaklaşık olarak 5 bin ile 7 bin arasında fakat ne kadar uygun o kadar iyi benim için; f/p bir öneri bekliyorum teşekkürler : )

Aurelia

80+ Bronze
Hawk sandalye modellerine bakabilirsiniz oldukça kaliteli. Geçen gün incehesapta 1000 lira indirimli hawk v6 vardı.

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hawk sandalye modellerine bakabilirsiniz oldukça kaliteli. Geçen gün incehesapta 1000 lira indirimli hawk v6 vardı.
Ben de hawka sıcak bakıyordum fakat kalitesinden, daha doğrusu uzun kullanımda ikea kadar güven vereceğinden emin olamadım.
Bir de Bursa'da yaşıyorum yazları bir hayli sıcak oluyor. Forumda birisi kumaş koltuğun terden zamanla koku sindiğini söylemiş. O yüzden biraz geri çekildim

Palo DAYI 👑

80+ Gold
6k ya düşüyor hawk hep ince hesapta benimde alasım var ama degermi degmezmi supheliyim

Aurelia

80+ Bronze
Ben de hawka sıcak bakıyordum fakat kalitesinden, daha doğrusu uzun kullanımda ikea kadar güven vereceğinden emin olamadım.
Bir de Bursa'da yaşıyorum yazları bir hayli sıcak oluyor. Forumda birisi kumaş koltuğun terden zamanla koku sindiğini söylemiş. O yüzden biraz geri çekildim
Rrane ve elraen gibi yayıncılarda görüyorum ve değerlendirmeleride fazla olduğundan hawk dışında bir markaya ben emin olamıyorum. Monitör almasaydım cuma günü gelen koltuğunu alıcaktım.

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Future serisi ile diğer fab serisi arasından görüntüsünden ötürü hem sağlamlık hem de rahatlık farkı varmış gibi duruyor bayağı

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
cuma günü gelen koltuğunu alıcaktım
İncehesap indirimi mi vardı?
Fab'dan bahsediyorsun sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu ikeadaki markus ile rahatlık ve kalite açısından karşılaştırsak hangisi daha iyidir f/p olarakta düşünürsek

Aurelia

80+ Bronze
İncehesap indirimi mi vardı?
Fab'dan bahsediyorsun sanırım
Hawk Fab v6 gelmişti gaming gecesine özel 6000Tl ye düşmüştü fiyatı. Future serisi güzel duruyo ama fab serisi daha rahat gibi gözüküyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hepsiburada da Fab serisi sepette 6.299tl bende dün aldım. Onlara bakabilirsiniz.
Bu iyiymiş ama işte parayı harcadım :kappa: Bi süre daha mutfak sandalyemizle devam

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
hawk fab kullanıyorum uzun süredir memnunum herhangi bir şikayetim yok rahatlığı falan güzel gayet

Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
Monitör, Ekran kartı, Overclock, Undervolt
hawk fab v4 kullanıyorum 1.75 de uzun değilsen almanı tavsiye etmem

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Bu arada bende bursa dayım kumaş gururlu daha ağır basar deri zamanla yipraniyor

Top Bottom