Neler Yeni

Öneri 5-8k monitör önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emre Topçu
Hocalarım selamlar monitör değiştirmeyi düşünüyorum. Şuanda bu monitörü kullanmaktayım;

Ama Va panel oluşu benim hoşuma gitmiyor o nedenle değiştirmek istiyorum. Aklımda 3 monitör var;

Sizce bu 3'ünden hangisi alınır veya başka öneriniz varsa onlarıda düşünebilirim. Şimdiden teşekkürler.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde şu sistemi kullanmaktayım;

Anakart: Msi B450M-A Pro Max

İşlemci: Ryzen 5 5600

Ekran kartı: Rtx 4060 8gb

Ram: Goodram 3200mhz 2x8gb

Ssd: Msi spatium m450 500gb

Kasa: Bitfenix Nova Mesh Se

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Mehmet Ali ARICAN
Philips Evnia alın geçin hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emre Topçu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Mehmet Ali ARICAN
Bende ona şaşırdım hocam ama çoğu monitör konusunda Philips alın geçin diyolar.

Hocam LG ve Asus'tan daha mı iyi?

Hocam diğerlerinden daha parlak ayrıca renk kapsamları daha iyi bi monitör.Ama şöyle bi şey var Msi olan 2k diğerleri ile kıyaslamak saçma olur.
Eğer 1080p alacaksanız Philips Evnia’nın 27 inç olanını alın derim çok bi fiyat farkı yok.Ama 2K’da farklı seçenekleriniz olabilir fakat o bütçede 2K tercih etmeyin bence.

Attığım linkteki Philips zaten 27 inç olan bu arada.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Yusuf G
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Teknoloji,Elektrik
Hocalarım selamlar monitör değiştirmeyi düşünüyorum. Şuanda bu monitörü kullanmaktayım;

Ama Va panel oluşu benim hoşuma gitmiyor o nedenle değiştirmek istiyorum. Aklımda 3 monitör var;

Sizce bu 3'ünden hangisi alınır veya başka öneriniz varsa onlarıda düşünebilirim. Şimdiden teşekkürler.

Birde şu sistemi kullanmaktayım;

Anakart: Msi B450M-A Pro Max

İşlemci: Ryzen 5 5600

Ekran kartı: Rtx 4060 8gb

Ram: Goodram 3200mhz 2x8gb

Ssd: Msi spatium m450 500gb

Kasa: Bitfenix Nova Mesh Se
Asus tuf 280 hz olanı seç derim.

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Mehmet Ali ARICAN
Ya onu ya da Philips'i tercih edeceğim gibi duruyo ama aradayım bilemiyorum.
Hocam philips dışında diğerleri upgrade olmaz gibi.Msi 2k hariç çünkü farklı bi klasman.

Eğer 2K alacaksanız o bütçede en iyi IPS 2k Lenovo R27QE.Teknoloji işi biraz da şans işidir ama size ulaşan da ölü piksel olur falan Hepsiburada destek yardımcı oluyor baya özellikle premiumsan.

1080p’de ise bence en iyi seçenek Philips Evnia 24M2N3200A(stokta yok)/24M2N3200A(beyaz rengi) ya da Lenovo R25i-30 ama oda Philips’ten pahalı olduğu için düşünmezdim.
3 monitörde burada önerdiğim.

27 inç isterseniz Philips Evnia’nın var 24 olanından bi tül fazla ama pivot değil.

Ayrıca değinmeyi unutmuşum.4060 8GB için 2k monitör almayın bence.Eğer ekran kartı yükseltirim derseniz alabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emre Topçu
Hocam philips dışında diğerleri upgrade olmaz gibi.Msi 2k hariç çünkü farklı bi klasman.

Eğer 2K alacaksanız o bütçede en iyi IPS 2k Lenovo R27QE.Teknoloji işi biraz da şans işidir ama size ulaşan da ölü piksel olur falan Hepsiburada destek yardımcı oluyor baya özellikle premiumsan.

1080p’de ise bence en iyi seçenek Philips Evnia 24M2N3200A(stokta yok)/24M2N3200A(beyaz rengi) ya da Lenovo R25i-30 ama oda Philips’ten pahalı olduğu için düşünmezdim.
3 monitörde burada önerdiğim.

27 inç isterseniz Philips Evnia’nın var 24 olanından bi tül fazla ama pivot değil.

Ayrıca değinmeyi unutmuşum.4060 8GB için 2k monitör almayın bence.Eğer ekran kartı yükseltirim derseniz alabilirsiniz.
Hocam banada 2k gereksiz gibi geldi ama yinede bi sorayım dedim. R25i-30 un fiyat farkı Philips ile arasındaki fiyat farkına değer mi yoksa Philips alacağım.

He birde hocam monitörü değiştirmek istememin sebebi sistemin performansını yansıtmadığını düşünüyorum. Monitör değiştirince umarım bi düzelme olur.

Top Bottom