Neler Yeni

Yardım 5 Adet farklı renkte ölü pixel var

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
mehmet
Arkadaşlar asus monitör aldım daha bugün geldi, 3 renkte 3 adet aynı noktada ölü pixel mevcut, turkuaz,sarı,yeşil bu renklerde var gaming,gen.tr'den aldım ve kendilerinin sık sorulan sorularında, MONİTÖR iade alınamaz açıldıysa diyor ben de hiç uğraşmayıp THH'ye verdim ilk gününden ama THH'de cevap beklerken bu 14 gün cayma hakkı bitince sorun oluyor mu?

Bende 1 tane var amazonda aldığıım ve iade edebileceğim halde etmedim geri kutulayıp göndermeye değmez die ama sizi rahatsız ediyor ise edin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende 1 tane var amazonda aldığıım ve iade edebileceğim halde etmedim geri kutulayıp göndermeye değmez die ama sizi rahatsız ediyor ise edin.
Hocam ediyor çünkü tam orta kısımın sol üste yakın taraflarında kalıyor çok belli oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim merak ettiğim THH sorusu çünkü uyuşmazsızlık başlattım bile sadece 14 gün süresini merak ettim etkiliyor mu diye

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
mehmet
Bilen birisi yok sanırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
mehmet
5 oldu ölü pixel

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
mehmet
Şikayetvarda şikayet oluştur ilgilenirler
Gaming gen TR adına açayım dimi hocam

Çünkü baktıkca artıyor sayısı pixellerin 5 oldu :D

Sıfır aldığım ürünüde tamirli kullanmak istemiyorum RMA'ya gönderip

Gaming gen TR adına açayım dimi hocam

Çünkü baktıkca artıyor sayısı pixellerin 5 oldu :D

Sıfır aldığım ürünüde tamirli kullanmak istemiyorum RMA'ya gönderip
Evet siteye iletiyorlar şikayeti direkt

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
Arda doğan
Arkadaşlar asus monitör aldım daha bugün geldi, 3 renkte 3 adet aynı noktada ölü pixel mevcut, turkuaz,sarı,yeşil bu renklerde var gaming,gen.tr'den aldım ve kendilerinin sık sorulan sorularında, MONİTÖR iade alınamaz açıldıysa diyor ben de hiç uğraşmayıp THH'ye verdim ilk gününden ama THH'de cevap beklerken bu 14 gün cayma hakkı bitince sorun oluyor mu?
Elektronik malzemelerde bu şekilde herhangi bir sorun durumunda 3 ay içinde size 3 ürün temin etme yükümlülüğü mevcuttur diye biliyorum tamirli ürün gönderemezler itiraz edin ve arayıp iade edin veya değişim talep edin

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
mehmet
Elektronik malzemelerde bu şekilde herhangi bir sorun durumunda 3 ay içinde size 3 ürün temin etme yükümlülüğü mevcuttur diye biliyorum tamirli ürün gönderemezler itiraz edin ve arayıp iade edin veya değişim talep edin
Ben zaten iade veya değişim isteyeceğim kendilerinden şikayet var'da talep oluşturdum sabah saatlerinde kendilerinide arayıp bildireceğim

hocam onlar gıttıkce artıyor sız en ıyısı ıade edın
Evet maalesef zaten artacağada benziyor baktıkça yenilerini buluyorum

Acaba sonuçlanana kadar kutulayıp kaldırsam yeni başka monitör sipariş etsem mi diye düşünüyorum, kesin iade alabilir miyim acaba

Sıkışmış pixel mi bilmiyorum ama ölü pixel bence

Ekler

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    2.3 MB · Hit: 21
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    3.6 MB · Hit: 26
  • WhatsApp Image 2025-01-21 at 22.51.29_93d979c1.jpg
    WhatsApp Image 2025-01-21 at 22.51.29_93d979c1.jpg
    505 KB · Hit: 23
  • WhatsApp Image 2025-01-22 at 00.17.30_6ff0cf66.jpg
    WhatsApp Image 2025-01-22 at 00.17.30_6ff0cf66.jpg
    1 MB · Hit: 24
  • WhatsApp Image 2025-01-22 at 00.17.36_da30c148.jpg
    WhatsApp Image 2025-01-22 at 00.17.36_da30c148.jpg
    902.7 KB · Hit: 23
Son düzenleme:

RennH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
hüseyin güven
dostum hangi modeli aldın bende gaming gen den alıcam monitör Asus rog 2k 180hz monitör almak istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
mehmet
dostum hangi modeli aldın bende gaming gen den alıcam monitör Asus rog 2k 180hz monitör almak istiyorum
ASUS TUF Gaming VG27AQM1A bu modeli aldım hocam ama gaming gentr'den almanızı önermiyorum, iade süreçlerinde açılmış kutu monitörü iade almıyoruz falan diyorlar ama ASUS sözleşmesine görede yeterli sayıda pixel çıktı allaha şükür, yarın mesai saatlerinde arayıp konuşucam değişim veya iade için bakalım ne diyecekler

Top Bottom