Neler Yeni

5 bin TL ye kadar oyuncu-ofis-bilgisayar koltuğu önerisi

Nestherr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Berkan Demir
Arkadaşlar günlük yaklaşık 6-7 saat pcdeyim beni rahat ettirmeli koçakları masanın altına girmeli ve uzun vadeli gitmeli aklınıza gelen bir koltuk var mı oyuncu koltuğu veya ofis fark etmez bunlar olsun yeterli benim için. limit 5 bin diye de 5 bini zorlamak istemiyorum ne kadara bu konfor sağlanır önerilerinize açığım

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,701
İsim
Enes Koç
Arkadaşlar günlük yaklaşık 6-7 saat pcdeyim beni rahat ettirmeli koçakları masanın altına girmeli ve uzun vadeli gitmeli aklınıza gelen bir koltuk var mı oyuncu koltuğu veya ofis fark etmez bunlar olsun yeterli benim için
ben hawk fab serisi aldım cok memnunum tek sıkıntı boyun yastıgıydı onuda yeni serilerinde cozmusler.

Nestherr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Berkan Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben hawk fab serisi aldım cok memnunum tek sıkıntı boyun yastıgıydı onuda yeni serilerinde cozmusler.
fab serisinde oturma alanı çok ince ve zamanla sünger çöekme problemleri okudum ayrıca rahatsız diye belirtiyorlar ve alt mekanizma da çok eski duruyor ne zamandır kullanıyorsunuz

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,454
İsim
uwu

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,701
İsim
Enes Koç
fab serisinde oturma alanı çok ince ve zamanla sünger çöekme problemleri okudum ayrıca rahatsız diye belirtiyorlar ve alt mekanizma da çok eski duruyor ne zamandır kullanıyorsunuz
oturma kısmı ince evet ama sonuc olarak kalın olması neden gerekli olsunn ki rahat oldugu sürece. mekanizmadan pek anlamıyorum acıkcası 4-5 aydır kullanıyorum 105 kg 185 cm boyum var ve 90 derece dik olabiliyo.

Nestherr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Berkan Demir
Razer enki aldım arkadaşlar itopya da 5900 e düşmüş diğer her yerde +7k gelince deneyimleri yazarım

Nestherr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Berkan Demir
Razer enki aldım arkadaşlar itopya da 5900 e düşmüş diğer her yerde +7k gelince deneyimleri yazarım
Arkadaşlar ürün dün geldi kurdum 2 günlük deneyim ile konuşuyorum, piyasasakai xprime ve xdriveri denemiş biri olarak bu ürün onların yanında çok gömlek kalite kokuyor. Sağlam ve çok rahat biçimde oturuşu var ve premium hissiyatı sonuna kadar veriyor. Malzeme kalitesi üst seviye deri bir kaplama var ama tüylü deri tam anlayamadım terletme yapmadı ancak sıcak vuruyor alttan. 5999 Tl ye aldım ve parasını hak ediyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,921
Üyeler
163,407
Son üye
Quartzz00
Top Bottom