İki dakika işim var, birazdan bakacağım hocam.hocam bende tam size yazacaktım adımları yaparken sorunla karşılaştım fotoğraflar ekte
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
tmamdır hocam bekliyorumİki dakika işim var, birazdan bakacağım hocam.
Enes hocamın aşağıda dediklerini uygular mısınız?hocam bende tam size yazacaktım adımları yaparken sorunla karşılaştım fotoğraflar ekte
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
sfc scannowdan sonra tekrar önceden attığınız linkteki işlemleri uygulayayım mı hocamEnes hocamın aşağıda dediklerini uygular mısınız?
Alıntıyı görüntüle
Uygulayın.sfc scannowdan sonra tekrar önceden attığınız linkteki işlemleri uygulayayım mı hocam
hocam windows 10 bende kastığı için indirmiyorum ayrıca windows 10 denediğimde böyle bir hata olmadıÖncelikle bunu indirin ve güncel sürümü seçin. Daha sonra ISO dosyasını indirin.Windows ve Office ISO İndirme Aracı
Windows ve Office ISO'larını kolay bir şekilde indirebileceğiniz araç. Windows 10'un kolay indirme aracının hataları ile uğraşmak istemeyenler için gayet kullanışlı bir yazılım. Windows imajlarına ulaşabileceğiniz gibi, Microsoft Office...www.technopat.net
Buradan da 4. adımı uygulayın.Rehber: DISM aracı nedir ve nasıl kullanılır?
Herkese iyi günler. Bu rehberde sizlere DISM komutunun ne işe yaradığını, ne tarz durumlarda kullanılacağını ve nasıl kullanılacağını göstereceğim. İlk önce DISM nedir onu öğrenelim. DISM aracı yani “Deployment Image Servicing and Management” aracı sistemde tıpkı SFC komutunun yaptığı işlev...www.technopat.net