Kesinlikle zamanın varsa yapmalısın, antrenman sonrası, yürüyüş,koşu,yüzme vs vs en yaz yarım saat.arkadaşlar haftada 5 gün split antreman yapıyorum.yag oranım ise %15.bunu bir tık daha düşürmek istiyorum.sizce cardioyu her antreman sonumu yapmalıyım,yoksa belirli günler mi?
Kesinlikle zamanın varsa yapmalısın, antrenman sonrası, yürüyüş,koşu,yüzme vs vs en yaz yarım saat.
çok sagolun.Beslenmen düzgün ise her antrenman sonu 30dk yapılabilir. Beslenmen kötüyse bacak günü ardından ve off günlerde yapılabilir.
Kesinlikle zamanın varsa yapmalısın, antrenman sonrası, yürüyüş,koşu,yüzme vs vs en yaz yarım saat.
hocam birde benim 168 boyum ve 70 kilom var.ve %15 yag oranına sahibim.beslenme düzenim ise şöyle:Beslenmen düzgün ise her antrenman sonu 30dk yapılabilir. Beslenmen kötüyse bacak günü ardından ve off günlerde yapılabilir.
Beslenmende protein yok denecek kadar az bunu arttirabiliyorsan arttir. Kilo vermeye çalışsan da karbonhidrat alman gerek karbonhidrat kaynağı da göremedim. Ailenin durumu iyiyse günlük beslenmene en azından 200 gr tavuk göğsü ve 200gr pilav veya makarna ekle. Ailenin durumu yoksa bunlara ayrı para ayıracak hiç kasma böyle devam et antrenmanlari aksatma yemekte ne bulursan evde ye. Vakti gelince ciddi yapmak istersen o zaman düşünürsün gerisini.15 yaşındayım.
hocam maddi imkanlar maalesef bu kadar.bu şekilde beslenmeye çalışıyorum.Beslenmende protein yok denecek kadar az bunu arttirabiliyorsan arttir. Kilo vermeye çalışsan da karbonhidrat alman gerek karbonhidrat kaynağı da göremedim. Ailenin durumu iyiyse günlük beslenmene en azından 200 gr tavuk göğsü ve 200gr pilav veya makarna ekle. Ailenin durumu yoksa bunlara ayrı para ayıracak hiç kasma böyle devam et antrenmanlari aksatma yemekte ne bulursan evde ye. Vakti gelince ciddi yapmak istersen o zaman düşünürsün gerisini.
Senin düşünmen gereken tek şey derslerin kardeşim. Spor elbette yapacaksın ama benim gibi kafayı bu işle bozma. Sana hiç bir faydası olmaz. Spora bırakmadan git antrenmani bırakma, evde ne çıkıyorsa onu ye. Hepsini kötüde yapsan zamanla gelişeceksin arkadaslarindan farklı olacaksin.hocam maddi imkanlar maalesef bu kadar.bu şekilde beslenmeye çalışıyorum.
cidden saglammış. abi dedigim gibi zaten öyle çok bir maddi durum söz konusu degil.okul konusunda şakam yok motor bölümünü okuyorum ve birinciyim.hepsini bir dengeye oturtturdum.ve dedigim gibi abim beslenmem böyle:Galerimde gezinirken Lise son sınıfta yaptığım beslenme programını buldum ayı gibi yiyormusum sakın bunu örnek alma. Zaten şöyle bir beslenme aylık 2000 ₺ tutar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Senin düşünmen gereken tek şey derslerin kardeşim. Spor elbette yapacaksın ama benim gibi kafayı bu işle bozma. Sana hiç bir faydası olmaz. Spora bırakmadan git antrenmani bırakma, evde ne çıkıyorsa onu ye. Hepsini kötüde yapsan zamanla gelişeceksin arkadaslarindan farklı olacaksin.