Neler Yeni

5 Günlük Spli̇t Antreman Hakkinda Soru

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
arkadaşlar haftada 5 gün split antreman yapıyorum.yag oranım ise %15.bunu bir tık daha düşürmek istiyorum.sizce cardioyu her antreman sonumu yapmalıyım,yoksa belirli günler mi?

~KİNG~

80+ Bronze
arkadaşlar haftada 5 gün split antreman yapıyorum.yag oranım ise %15.bunu bir tık daha düşürmek istiyorum.sizce cardioyu her antreman sonumu yapmalıyım,yoksa belirli günler mi?
Kesinlikle zamanın varsa yapmalısın, antrenman sonrası, yürüyüş,koşu,yüzme vs vs en yaz yarım saat.

Keremg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Kerem Güven
Beslenmen düzgün ise her antrenman sonu 30dk yapılabilir. Beslenmen kötüyse bacak günü ardından ve off günlerde yapılabilir.

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kesinlikle zamanın varsa yapmalısın, antrenman sonrası, yürüyüş,koşu,yüzme vs vs en yaz yarım saat.
Beslenmen düzgün ise her antrenman sonu 30dk yapılabilir. Beslenmen kötüyse bacak günü ardından ve off günlerde yapılabilir.
çok sagolun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam birde benim 168 boyum ve 70 kilom var.ve %15 yag oranına sahibim.beslenme düzenim ise şöyle:

sabah:2 yumurta
lor peyniri
10 zeytin
yeşillik

ara ögün:1 avuç leblebi veya elma

öglen:2 3 dilim kepekli ekmek ve salam

akşam:1 tabak etli sebze yemegi 1 tabak bulgur pilavı ve 1 kase yogurt

sizce uygun mudur?

amacım %13 14 yag oranına inmek.

Keremg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Kerem Güven
yaş kaçtı

Keremg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Kerem Güven
15 yaşındayım.
Beslenmende protein yok denecek kadar az bunu arttirabiliyorsan arttir. Kilo vermeye çalışsan da karbonhidrat alman gerek karbonhidrat kaynağı da göremedim. Ailenin durumu iyiyse günlük beslenmene en azından 200 gr tavuk göğsü ve 200gr pilav veya makarna ekle. Ailenin durumu yoksa bunlara ayrı para ayıracak hiç kasma böyle devam et antrenmanlari aksatma yemekte ne bulursan evde ye. Vakti gelince ciddi yapmak istersen o zaman düşünürsün gerisini.

123kral14

80+ Silver
Beslenmeyi direk değiş kanka heleki öğleni

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Beslenmende protein yok denecek kadar az bunu arttirabiliyorsan arttir. Kilo vermeye çalışsan da karbonhidrat alman gerek karbonhidrat kaynağı da göremedim. Ailenin durumu iyiyse günlük beslenmene en azından 200 gr tavuk göğsü ve 200gr pilav veya makarna ekle. Ailenin durumu yoksa bunlara ayrı para ayıracak hiç kasma böyle devam et antrenmanlari aksatma yemekte ne bulursan evde ye. Vakti gelince ciddi yapmak istersen o zaman düşünürsün gerisini.
hocam maddi imkanlar maalesef bu kadar.bu şekilde beslenmeye çalışıyorum.

Keremg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Kerem Güven
Galerimde gezinirken Lise son sınıfta yaptığım beslenme programını buldum ayı gibi yiyormusum 😂 sakın bunu örnek alma. Zaten şöyle bir beslenme aylık 2000 ₺ tutar.

hocam maddi imkanlar maalesef bu kadar.bu şekilde beslenmeye çalışıyorum.
Senin düşünmen gereken tek şey derslerin kardeşim. Spor elbette yapacaksın ama benim gibi kafayı bu işle bozma. Sana hiç bir faydası olmaz. Spora bırakmadan git antrenmani bırakma, evde ne çıkıyorsa onu ye. Hepsini kötüde yapsan zamanla gelişeceksin arkadaslarindan farklı olacaksin.

Ekler

• IMG_20191109_124710.jpg
    IMG_20191109_124710.jpg
    531.4 KB · Hit: 26

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
Galerimde gezinirken Lise son sınıfta yaptığım beslenme programını buldum ayı gibi yiyormusum 😂 sakın bunu örnek alma. Zaten şöyle bir beslenme aylık 2000 ₺ tutar.

Senin düşünmen gereken tek şey derslerin kardeşim. Spor elbette yapacaksın ama benim gibi kafayı bu işle bozma. Sana hiç bir faydası olmaz. Spora bırakmadan git antrenmani bırakma, evde ne çıkıyorsa onu ye. Hepsini kötüde yapsan zamanla gelişeceksin arkadaslarindan farklı olacaksin.
cidden saglammış. abi dedigim gibi zaten öyle çok bir maddi durum söz konusu degil.okul konusunda şakam yok motor bölümünü okuyorum ve birinciyim.hepsini bir dengeye oturtturdum.ve dedigim gibi abim beslenmem böyle:

hocam birde benim 168 boyum ve 70 kilom var.ve %15 yag oranına sahibim.beslenme düzenim ise şöyle:

sabah:2 yumurta
lor peyniri
10 zeytin
yeşillik

öglen:2 3 dilim kepekli ekmek ve salam

akşam:1 tabak etli sebze yemegi 1 tabak bulgur pilavı ve 1 kase yogurt

eklemem gereken şeyleri söylerseniz ucuz ve alternatif olarak çok mutlu olurum.

Keremg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Kerem Güven
Tavuk çeşitlerini ekle tavuk göğsü pahalı fakat but da olur makarna ekle 200 er gr eklesen günlük yeterli olur şimdilik. Zaten bu işi yaptıkça kendi vücudunu tanırsın gramajlari kendin ayarlarsin.

Leblebi yerine fıstık ye ara öğünlerde.

Top Bottom