Neler Yeni

5 k elektro gitar önerisi

Davy_Jones1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Berken
Klasik gitar çalıyorum artık bir elektroya giriş yapmak istedim 5 k bütçem var duruma göre 6 k ya da çıkarım giriş orta bir elektro gitar +ses kartı güzel olur şimdiden teşekkürler.

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
@Ultracı @Prmy Size kolay gelsin ben duşa giriyorum arkadaşa yardımcı olursunuz

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Klasik gitar çalıyorum artık bir elektroya giriş yapmak istedim 5 k bütçem var duruma göre 6 k ya da çıkarım giriş orta bir elektro gitar +ses kartı güzel olur şimdiden teşekkürler.
Bütçenin ne kadarını ses kartına ayırmayı düşünüyorsunuz?

Ses kartı ve gitar pluginleriyle çok fazla deneyimim yok ama özellikle bu model çok öneriliyor.
Focusrite Scarlett Solo Gen 3

Bunun dışında iRig HD 2 olabilir.
M-Audio ve Behringerin 1.000-1.200 bandında ses kartı modelleri var. Behringerin 600'e usb adaptörü var.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Gitar olarak 2. el Ibanez GRG170DX tercih edilebilir.

Davy_Jones1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Berken
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçenin ne kadarını ses kartına ayırmayı düşünüyorsunuz?

Ses kartı ve gitar pluginleriyle çok fazla deneyimim yok ama özellikle bu model çok öneriliyor.
Focusrite Scarlett Solo Gen 3

Bunun dışında iRig HD 2 olabilir. M-Audio ve Behringerin 1.000-1.200'e ses kartı modelleri varmış. Behringerin 600'e usb ada
hocam bütçenin 4.5 5 k sını gitara ayırmayı düşünüyorum ses kartı için ayrı bir 1.5 2 k lık bir bütçe düşündüm, birde hocam ses kartı ile amfi arasındaki farklar nedir ses kalitesi çok etkilenirmi?

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
hocam bütçenin 4.5 5 k sını gitara ayırmayı düşünüyorum ses kartı için ayrı bir 1.5 2 k lık bir bütçe düşündüm, birde hocam ses kartı ile amfi arasındaki farklar nedir ses kalitesi çok etkilenirmi?
Ses kartı kadar kullanacağınız yazılım da epey önemli. Bazı ses kartları çeşit yazılımlar dahil geliyor. Dediğim gibi ses kartlarıyla çok deneyimim olmadığındam ses kalitesi için net cevap veremem ama ana olarak ses kartları da kullanılıyor. Kaliteli ses kartları gayet iyi olur, alacağınız ürünün yorumlarına bakmak gerekir.

Ne tarz müzik çalmayı planlıyorsunuz?

Davy_Jones1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Berken
Ses kartı kadar kullanacağınız yazılım da epey önemli. Bazı ses kartları çeşit yazılımlar dahil geliyor. Dediğim gibi ses kartlarıyla çok deneyimim olmadığındam ses kalitesi için net cevap veremem ama ana olarak ses kartları da kullanılıyor. Kaliteli ses kartları gayet iyi olur, alacağınız ürünün yorumlarına bakmak gerekir.

Ne tarz müzik çalmayı planlıyorsunuz?
Heavy Metal ve Thrash Metal çalmayı planlıyorum

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Heavy Metal ve Thrash Metal çalmayı planlıyorum
Maalesef Dore ve Zuhal Müzik'te pek seçenek bulamadım. Zuhalde Jackson'ın stok kalmamış.

İlk gözüme çarpan bunlar oldu. Mağaza güvenilirdir. Çeşit online mağazalarda hesapları var, daha önce alışveriş yapmıştım ama satış sonrası destek hakkında bilgim yok. Genelde uygun fiyatlı stok bulunduruyorlar. Maalesef sitede fiyat sıralaması yok, listeleri karıştırmak gerekiyor.

Son düzenleme:

Davy_Jones1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Berken
Maalesef Dore ve Zuhal Müzik'te pek seçenek bulamadım. Zuhalde Jackson'ın stok kalmamış.

İlk gözüme çarpan bunlar oldu. Bu mağazaya kefil olamam ama güvenilirdir. Çeşit online mağazalarda hesapları var. Genelde uygun fiyatlı stok bulunduruyorlar. Maalesef sitede fiyat sıralaması yok, listeleri karıştırmak gerekiyor.

Peki hocam teşekkür ederim ilgilendiğiniz için

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy
Top Bottom