❌İndirim Bitti! 5 Kg Çaykur Tiryaki kodla 754 tl (Trendyol)

Eskiden kaliteli bir markaydı ama şaun bedava verseler yine almam içinde aşırı derecede toz var çay tadını asırı bozuyor..

Eskiden kaliteli bir markaydı ama şaun bedava verseler yine almam içinde aşırı derecede toz var çay tadını asırı bozuyor..
Valla bende çok sevmiyorum bizimkiler bunu alıyor, geçen tea 1986 mayıs çayı serisi almıştım o bana daha hoş geldi lezzet olarakta ama bizimkiler beğenmedi daha sert seviyorlar çayı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada indirim devam ediyor 754 e geliyor kararsız kaldım alıp almamakla

Valla bende çok sevmiyorum bizimkiler bunu alıyor, geçen tea 1986 mayıs çayı serisi almıştım o bana daha hoş geldi lezzet olarakta ama bizimkiler beğenmedi daha sert seviyorlar çayı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada indirim devam ediyor 754 e geliyor kararsız kaldım alıp almamakla
Berk amrka olanı tavsiye ederim daha ucuz daha iyi ..

Bunun aldım yarım kilosunu. Tadı yok resmen. Normalde 2 kaşık atardım bunda 4 atıyorum.

Bu çaylar EDT yani ev dışı tüketim. Düşük sınıf çaylar oluyor. Genelde kahveciler kullanıyor. Haberiniz olsun.

Bu çaylar EDT yani ev dışı tüketim. Düşük sınıf çaylar oluyor. Genelde kahveciler kullanıyor. Haberiniz olsun.
En lezzetli kaliteli çay hangisi sence

En lezzetli kaliteli çay hangisi sence
Çaykur için Altınbaş diyebilirim ama tabi çayın lezzetli olması için nasıl demlendiği de önemli.
Birçoğunu deneyerek kendin için en uygununu seçebilirsin.
Ayrıyeten Çaykur Çay Çiçeği ve 42 Nolu Tirebolu Çayı'nıda deneyebilirsin.

Eski çaylar kalmadı dostum ne çay alırsan al eleyerek kullan yapacak bir şey yok. İçim olarak çoğu markadan iyi hali hazırda

Ben aldım, heryerde satılan 1kg tiryakiden 5 tane geldi

Ben aldım, heryerde satılan 1kg tiryakiden 5 tane geldi
Satıcı zaten bunu belirtir. EDT veya görseldeki gibi ibareler varsa düşük sınıf çay oluyor. Fiyatı da haliyle uygun olur.
Çaykur'un 1.sınıf çayları 2kg ve 5kg paketlerde satılmaz. 200g, 500g, 1kg olarak satılır. Benim bilmediğim istisna durumlarda tabi ki olabilir.

1751300200312.webp

1751300284990.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,288
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri