xpg ala bilirsin eger kaliteli bişey olsun istiyorsan cidden saglam ve o xpg modeli ingilizce eger kulana bilirsen al derim ben xpg yi kulanıyorum ve menunum sormak istedigin bisey varsa sora bilirsin klavye hakkında bu ara türkçe tuş dizilimli modelini kulanıyorum benAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Çok çelişkede kaldım XPG kırmızı Switch olsa alırdım direk yada alienware de bilek desteği olsa Alabilrim ama maalesef yok önerileriniz nelerdir?
Kanka switch farkı var ama XPG Cherry ile outemu arasında bayaaaa fark var. Outemu hem yay sesli.Cooler Master CK350 modelini öneriyorum. Red switch olması. Neredeyse XPG ile arasında 150 TL fark var. Arasında tek fark switch farkı gibi. İkisinide malzeme kalitesi iyi olan ürünler.
O zaman XPG. Aradaki fiyat farkı yüzünden dedim. Cherry olmasına dikkat etmedim.Kanka switch farkı var ama XPG Cherry ile outemu arasında bayaaaa fark var. Outemu hem yay sesli.
OUTEMU en giriş seviyelerden, Cherry ise üst biraz dikkat edersin bir dahakineO zaman XPG. Aradaki fiyat farkı yüzünden dedim. Cherry olmasına dikkat etmedim.
Gövde kalitesiz plaatik mi yoksa?Şu an bu yazıyı alienware aw768 ile yazıyorum.
-Gövde plastik
-Yazılımı çok zor
-Kailh switchler gayet iyi ama cherry ile karşılaştırılamaz.
-Switler kahverengi