Neler Yeni

5 k'ya toplama bilgisayar alıcam amd ekran kartımk yoksa nvidia mı ?

frankseee

80+
bu ekran kartında ultra ayarlarda forza hırizon 4 gta 5 cs go render yapılır mı? ve photshop felan bilgisayr programcılığı için kullanıcam
1660S alırsanız işlemciyi kısarsınız işlemciyi kısarsanız render yapamzsınız.
Render için AMD işlemci alın. Oyn için 10400F bu bütçeye gider mi bilemem. 1650S alın 1660S ile bütçe zorlamaya gerek yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende Nvidia'yı daha çok seviyorum
Yani? AMD'nin daha az stabil çalıştığı belli. Ayrıca ben AMD seviyorum.

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,086
İsim
.
AMD kart alırsanız bir çok sorunla uğraşmak zorunda kalırsınız ama iyi bir performans alırsınız ve uygun fiyatlıdır, NVİDİA kart alırsanız performansı biraz daha düşük olur ama sorun yaşamazsınız.

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Render için AMD işlemci alın. Oyn için 10400F bu bütçeye gider mi bilemem. 1650S alın 1660S ile bütçe zorlamaya gerek yok.

Bende ekran kartı olarak Nvidia daha iyi derim fakat bazı kartlarda AMD daha iyi yani her kartta driver sorunu olmasa bile evet var bazı kartlarda ve evet nvidia daha stabil

yusuf34

80+ Silver

ben 1650super alıcam peki mimi ıtx sistem toplanırmı çok yer kaplamasını istemiyorum

frankseee

80+
Bende ekran kartı olarak Nvidia daha iyi derim fakat bazı kartlarda AMD daha iyi yani her kartta driver sorunu olmasa bile evet var bazı kartlarda ve evet nvidia daha stabil
O halde sorun yok?
Açıkcası F/P olarak AMD'nin eline su dökemez NVIDIA ama AMD 20.9.1 gibi sorunlu bir dirverı WHQL olarak seçerse sorun büyük.

ben 1650super alıcam peki mimi ıtx sistem toplanırmı çok yer kaplamasını istemiyorum
Bütçe zaten kısıtlı daha da zorlamaya gerek yok bence.

yusuf34

80+ Silver
AMD kart alırsanız bir çok sorunla uğraşmak zorunda kalırsınız ama iyi bir performans alırsınız ve uygun fiyatlıdır, NVİDİA kart alırsanız performansı biraz daha düşük olur ama sorun yaşamazsınız.
bu mu https://www.akakce.com/ekran-karti/...s-oc-128-bit-gddr6-4-gb-fiyati,598846921.html

yusuf34

80+ Silver
O halde sorun yok?
Açıkcası F/P olarak AMD'nin eline su dökemez NVIDIA ama AMD 20.9.1 gibi sorunlu bir dirverı WHQL olarak seçerse sorun büyük.

mini ıtx daha mınpahalı olur

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
O halde sorun yok?

Dostum Rx 570-80-90 serisinin F/P olduğunu mu düşünüyorsun TR’de? Dolar karşılıklarına bakarak yorum yapmayın sağlıklı değil. Üst seri kartları güzel ancak onlarda da driver problemleri görülüyor.

yusuf34

80+ Silver
Top Bottom