- Reaksiyon skoru
- 4
migros yağ Modelleri, Fiyatları - Trendyol
migros yaÄ ve sevdiÄin markaların yeni sezon ürünleri ve kampanyaları Trendyol'da!
hocam çok bilinçsiz bir tüketicisiniz Komili, Kırlangıç, Migros markalı yağların hepsi aynı yağ üreticileri BUNGE GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.29,8 TL'ye geliyor litresi
yanılmıyorsam migrosta 124 TL'ye kırlangıç var 4 LT 124 TL litresi 31 TL'ye geliyor, o daha mantıklı en azından marka.
110 tl lik sepet yaptım 9.99 teslimat ücreti çıkıyor ücretsiz teslimat 400 tl ve üzeriGençler direk migrosa gidip de alabilirsiniz. ayrıca haftasonu ücretsiz teslimat kampanyası var şuan. onu da değerlendirebilirsiniz.
![]()
Migros Ayçiçek Yağı 5 L Köşeli Pet - Migros
İçindekilerRafine Ayçiçek YağıNet Miktar (g/ml)5000Saklama KoşullarıSerin, kuru ve kokusuz ortamda güneşten korunarak saklanmalıdır. Kutuyu delmeden plastik kapağı açarak kullanın.www.migros.com.tr
Merhaba, aslında kısmen doğru söylüyor arkadaş. bunge firması ve diğerleri reçete ile işlem yaparlar. ben x markasıyım reçetem şu sağlık bakanlığına cart curta uyumlu en düşük ücretli reçetem var. kırlangıçın reçetesi benden bir tık daha kaliteli olabilir mesela. tabi bunu bilemeyiz ama kırlangıçın reçetesinin daha iyi olacağını düşünüyorum.hocam çok bilinçsiz bir tüketicisiniz Komili, Kırlangıç, Migros markalı yağların hepsi aynı yağ üreticileri BUNGE GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.
hocam çok bilinçsiz bir tüketicisiniz Komili, Kırlangıç, Migros markalı yağların hepsi aynı yağ üreticileri BUNGE GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.
kargo ile 151TL Oluyor o da fiyat farkı yokhttps://www.pttavm.com/tmo-aycicek-yagi-5-lt-p-107457331 bu daha iyi değil mi
kalite farkı var ben kullandım tmo yukargo ile 151TL Oluyor o da fiyat farkı yokgerçi trendyolda stok bitmiş