🔥İndirim 5 Litre Ayçicek Yaği 149₺ Kargo Ücretsiz

sercangorkm

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
4

IMG_20230106_113814.jpg

Bitmis galiba

29,8 TL'ye geliyor litresi
yanılmıyorsam migrosta 124 TL'ye kırlangıç var 4 LT 124 TL litresi 31 TL'ye geliyor, o daha mantıklı en azından marka.

Gençler direk migrosa gidip de alabilirsiniz. ayrıca haftasonu ücretsiz teslimat kampanyası var şuan. onu da değerlendirebilirsiniz.

29,8 TL'ye geliyor litresi
yanılmıyorsam migrosta 124 TL'ye kırlangıç var 4 LT 124 TL litresi 31 TL'ye geliyor, o daha mantıklı en azından marka.
hocam çok bilinçsiz bir tüketicisiniz Komili, Kırlangıç, Migros markalı yağların hepsi aynı yağ üreticileri BUNGE GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.

Gençler direk migrosa gidip de alabilirsiniz. ayrıca haftasonu ücretsiz teslimat kampanyası var şuan. onu da değerlendirebilirsiniz.

110 tl lik sepet yaptım 9.99 teslimat ücreti çıkıyor ücretsiz teslimat 400 tl ve üzeri

hocam çok bilinçsiz bir tüketicisiniz Komili, Kırlangıç, Migros markalı yağların hepsi aynı yağ üreticileri BUNGE GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.
Merhaba, aslında kısmen doğru söylüyor arkadaş. bunge firması ve diğerleri reçete ile işlem yaparlar. ben x markasıyım reçetem şu sağlık bakanlığına cart curta uyumlu en düşük ücretli reçetem var. kırlangıçın reçetesi benden bir tık daha kaliteli olabilir mesela. tabi bunu bilemeyiz ama kırlangıçın reçetesinin daha iyi olacağını düşünüyorum.

Migros'un yağ kalitesi ile kırlangıç arasındaki kaliteyi bizzat denemiş olan bir tüketici olarak söylüyorum, başta renkleri ve koyuluğu bile farklı gözle görülür şekilde, üretici aynı diyorsun ya hani. litre başına 2 TL fiyat farkı göze batmayacak kadar yok denilebilir. Gidip migros almayı tercih etmemeyi beyan etmek bilinçsiz tüketicilik mi?

Düzeltme: kırlangıç yazmışım ama bahsettiğim KOMİLİ marka.

Son düzenleme:

Komili Ayçiçek Yağı 4 L Pet 123,90 TL​

kargo ile 151TL Oluyor o da fiyat farkı yok :D gerçi trendyolda stok bitmiş
kalite farkı var ben kullandım tmo yu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iyi yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

migrosla arasında hiçbir fark olmasa bile renk farkı var çok açık migros tmo ya kıyasla

Geri