elinin büyüklüğünü ve tutuş şeklini söylemezsen nasıl tavsiye edebiliriz en ışıklı olanı al falan mı diyelim?Hangisini Almamı Önerirsiniz Bana Sıkıntı Çıkartmıcak
Rampage SMX-G72 GREEDY
Rampage SMX-R9
A4 Tech X7 Oscar Neon X89 Maze
Philips SPK9313
Philips G304 SPK9304
elinin büyüklüğünü ve tutuş şeklini söylemezsen nasıl tavsiye edebiliriz en ışıklı olanı al falan mı diyelim?
sana sonuna kadar katılıyorum mouselar moba dışında oyun oynayanlar için bir kulaklık 1 mouse önemli mouse öyle 60-70 tl tlik rampage gibi kötü markaların mouseları alınmamalı logitech steelseries gibi parasının hakkını veren markalardan alınmalı o mouseların pahalı olmalarının bir sebebi var ve insanlar bunu anlamıyorİzleme Hızı: 200+ ips'li
Rapor Oranı: 125~1.000 Hz/sn
BU 2 özelliği barındıran mouse önerebilirmisin bütçem 150tl konuyu açan arkadaşada öneririm şekle şukule tasarıma göre mouse almasın tasarım sonra gelir
elimin büyüklüğü orta tutuş şeklim bi insan nasıl tutuyosa öyleelinin büyüklüğünü ve tutuş şeklini söylemezsen nasıl tavsiye edebiliriz en ışıklı olanı al falan mı diyelim?
reis senin bildigin mouse varmı,sana sonuna kadar katılıyorum mouselar moba dışında oyun oynayanlar için bir kulaklık 1 mouse önemli mouse öyle 60-70 TL tlik rampage gibi kötü markaların mouseları alınmamalı logitech Steelseries gibi parasının hakkını veren markalardan alınmalı o mouseların pahalı olmalarının bir sebebi var ve insanlar bunu anlamıyor
İzleme Hızı: 200+ ips'li
BU 2 özelliği barındıran mouse önerebilirmisin bütçem 150tl konuyu açan arkadaşada öneririm şekle şukule tasarıma göre mouse almasın tasarım sonra gelir
ya bir sürü tutuş şekli var insan nasıl tutuyosa ne demek kardeşimelimin büyüklüğü orta tutuş şeklim bi insan nasıl tutuyosa öyle
G102 ucu ucuna yeteereis senin bildigin mouse varmı,
Rapor Oranı, tarama hızı, bildirim hızı: 125~1.000 Hz/sn
bu 2 özelliği barındıran
ve rampage marka almamalımıyım! sitesinde mouse özellilerini detaylı yazıyor genelde ips özellikli bulamamıştım
G102 var aradıgın özelliklerde. Ya da GP İcarus ama G102 alırdım ben.reis senin bildigin mouse varmı,
Rapor Oranı, tarama hızı, bildirim hızı: 125~1.000 Hz/sn
bu 2 özelliği barındıran
ve rampage marka almamalımıyım! sitesinde mouse özellilerini detaylı yazıyor genelde ips özellikli bulamamıştım
Tasarım sonra gelmez ele oturuşu önemli ama sırf daha guzel duruyor diye kötü mouse alınmaz tabi.İzleme Hızı: 200+ ips'li
elimin büyüklüğü orta tutuş şeklim bi insan nasıl tutuyosa öyle
Hocam bende insanım mousu alttan tutuyorum
G102 var aradıgın özelliklerde. Ya da GP İcarus ama G102 alırdım ben.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tasarım sonra gelmez ele oturuşu önemli ama sırf daha guzel duruyor diye kötü mouse alınmaz tabi.
Bunalrın yerine g102 öneririm.
LOGITECH G102 PROGIDY GAMING MOUSE | ITOPYA
LOGITECH G102 PROGIDY GAMING MOUSE oyunculara özel yüksek performans uygun fiyat ve taksit seçenekleri ile ITOPYA'da.www.itopya.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
ya bir sürü tutuş şekli var insan nasıl tutuyosa ne demek kardeşim
ne için kullanıcaksın oyun için mi