aliyavuz61
80+
- Reaksiyon skoru
- 194
sizce hangi fareyi almalıyım?
kullananlar var mı memnun mudur?
farklı ürün önerisi de olabilir.
teşekkürler
Son düzenleme:
A4tech W90 MAX-S fare, fiyat açısından oldukça uygun bir seçenek. 4 adet DPI ayarı ile 800-2400 DPI arasında seçim yapmanızı sağlar. Ayrıca ışıklandırması ve RGB aydınlatması ile dikkat çekiyor. Ancak programlanabilir tuşları yoktur.
teşekkürler
A4tech W90 MAX-S fare, fiyat açısından oldukça uygun bir seçenek. 4 adet DPI ayarı ile 800-2400 DPI arasında seçim yapmanızı sağlar. Ayrıca ışıklandırması ve RGB aydınlatması ile dikkat çekiyor. Ancak programlanabilir tuşları yoktur.
MSI Clutch GM30 Gaming Mouse, W90 MAX-S'den biraz daha pahalıdır ancak özellik açısından daha iyi bir seçenek olabilir. 6 programlanabilir tuşa ve 6400 DPI'ye kadar ayarlanabilir hassasiyete sahiptir. Ayrıca aydınlatma özelliği de mevcuttur.
A4tech X7 Oscar Neon X89 Maze fare, hem W90 MAX-S hem de Clutch GM30'dan daha pahalı bir seçenektir. 7 programlanabilir tuşu ve 2400 DPI'ye kadar ayarlanabilir hassasiyeti vardır. Ayrıca RGB aydınlatması, hızlı tetikleme ve makro özellikleri de mevcuttur.
Tercihlerinize ve bütçenize bağlı olarak, bu farelerden herhangi biri ihtiyaçlarınızı karşılayabilir. Ancak, eğer oyun oynarken yüksek hassasiyet ve programlanabilir tuşlara ihtiyacınız varsa, MSI Clutch GM30 Gaming Mouse daha iyi bir seçenek olabilir.
![]()
SteelSeries Rival 3 Optik 6 Tuş 8500cpı Kablolu Gaming (OYUNCU) Mouse - Fiyatı, Yorumları
Rival 3 Optik 6 Tuş 8500cpı Kablolu Gaming (OYUNCU) Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
teşekkürler cevaplar için![]()
Delux M800-RGB-58g-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3389 16000DPI-Siyah
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M800 (PMW3389) Ultra Hafif Optik Gaming Mouse Sadece 58 gr ağırlığıyla en hafif e-spor seviyesi gaming mouse High-end oyun sınıfı sensörü Yüksek hassasiyetli 16000 DPI optik sensör Yeni Kailh 4.0 Red Switchler ile sıradan...shop.connectgame.com.tr
Rival 3 bugün kullanmaya başladım mükemmel mouse ilk elden daha fazla kill aldırdı cs deteşekkürler cevaplar için
rival 3 güzel değilRival 3 bugün kullanmaya başladım mükemmel mouse ilk elden daha fazla kill aldırdı cs de
kötüüü![]()
SteelSeries Rival 3 Optik 6 Tuş 8500cpı Kablolu Gaming (OYUNCU) Mouse - Fiyatı, Yorumları
Rival 3 Optik 6 Tuş 8500cpı Kablolu Gaming (OYUNCU) Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Bu mouse ağır 140 gr fakat 120 grlara kadar düşürülebiliyor sensörü iyi ve fiyatı uygun onun dışında
teşekkürler
Viper mini ile aynı gayet iyi kullanmadan yorum yapmayınrival 3 güzel değil
Çöp hocam sensörü Ç-Ö-P Anlar mısınız artık şunu. sırf aldınız diye övmeyin şu mouseu.Viper mini ile aynı gayet iyi kullanmadan yorum yapmayın
Ne alaka kanka aldım diye övmedim iyi diye aldım sevmezsen sevme ama güzel mouse daha mouse elinde yok konuşuyorsunÇöp hocam sensörü Ç-Ö-P Anlar mısınız artık şunu. sırf aldınız diye övmeyin şu mouseu.
kanka kullanmadığımı nerden anladın harbiden kötü mouse alınmazViper mini ile aynı gayet iyi kullanmadan yorum yapmayın