Gamepass de var diye biliyorumKorsan olsun istemiyorum.
sonra çocuk full dolaplarda saklansın olurmu be kardeşim öyle şeyoutlast ilk okuldayken mahalledeki cdciden alıp oynamıştım çok zevkliydi sadece 2 yıl kapıyı açarken korkma tranvası oldu
benim zamanımda onlardan yoktu cd kültürü vardı gidip cdciden alırdık oyunusonra çocuk full dolaplarda saklansın olurmu be kardeşim öyle şey
kralından bir resident evil aç çocuğun gözü tatlansın bari
aç oyun skor orda takılsın yada minecraft filanTutturdu bana oyun aç. Ne açabilirim?
Şiddet içerikli olmayan bir oyun olursa sevinirim. Ucuz veya game pass ten olursa da olur.
sonoyuncu ?Korsan olsun istemiyorum.
Allah'tan şiddet içermeyen oyun dedik.
Minecraft gamespassde varKorsan olsun istemiyorum.
kanka onu bunu bırakta trials nasıl olcak acababenim zamanımda onlardan yoktu cd kültürü vardı gidip cdciden alırdık oyunu
Mesaj otomatik birleştirildi:
he bide hala tekerlekli sandalyedeki insanlardan korkuyorum bi anda üstüme atılıcaklarf diye
Çok iyi oyun kuzenimle oynuyordum küçükkenÇılgın dondurmalar mı öyle bir şey vardı iki kişi oynayıp eğlenebilirsiniz -web oyunu-
dehşet bişi bu arada zamanına göre hikaye oynanış optimizasyon hepsi 10/10 şimdiki koşullar imkanlar bakalım nasıl bişi olcakkanka onu bunu bırakta trials nasıl olcak acaba