Öneri 50.000-60.000 Bandında Telefon Önerisi

Easycep sattığı için bir problem olur ise muhattap bulunması mümkün mağazaları var bir kaç yerde
Ancak tabi dediğinizde doğru içinde değişen parçanın ne olduğu ne parça takıldığını açıp bakmadan %100 anlamak çok mümkün değil
50 60 bin verip yenilenmiş almak saçma
10 20 binimde olsa gider 2. el bakarım

Apple hiç kullanmadım zaten bu parayada yeni bir modeli yoktu diye hatırlıyorum

Oyun oynamıyorum benim için önemli olan özellikler şu şekilde

Kamera
Batarya ( genelde telefondan video izliyorum )
Ekran Boyutu 6.2-6.3 incten büyük istemiyorum ama esneklik yapabilirim tabi
Ekran çözünürlüğü 2k olursa şahane
Çok ağır olmasın
Samsung al rahat takıl https://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-galaxy-s25-256-gb-lacivert-fiyati,917789031.html
xiaomi hiç önermem sanki yan sanayi mal alıyormuşsun gibi telefonlar

S24 ultra kullanıyorum tavsiye ederim bu fiyata ya s24 ultra alınır yada s25+ benim tercihim yine de ultra dan yana olur

honor magic 7 pro 12/512 51.299tl

Ekranı kötü hocam ya fhd ekran var 6.8 inç ekran yapmalarına rağmen bide biraz daha küçük bir model istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

S24 ultra kullanıyorum tavsiye ederim bu fiyata ya s24 ultra alınır yada s25+ benim tercihim yine de ultra dan yana olur
Kalem ile bir işim olmadığı için çok karar veremedim.

Son düzenleme:
Hocam madem oyun oynamıyorsun hem ekran önemli hem şarj süresi diyorsan tavsiyem pura 70 ultra olacaktır çok az bir kitlesi var ama aşırı iyi kamerası ve ekranı var.
Magic 7 pro kullanıyorum şahsen pura 70 ultra nın kamerası ve ekranı bana daha güzel geliyor oledin kalitesi der geçerim hocam 2k Lara taş çıkartır

Apple hiç kullanmadım zaten bu parayada yeni bir modeli yoktu diye hatırlıyorum

Oyun oynamıyorum benim için önemli olan özellikler şu şekilde

Kamera
Batarya ( genelde telefondan video izliyorum )
Ekran Boyutu 6.2-6.3 incten büyük istemiyorum ama esneklik yapabilirim tabi
Ekran çözünürlüğü 2k olursa şahane
Çok ağır olmasın
honor magic 7 pro

Hocam madem oyun oynamıyorsun hem ekran önemli hem şarj süresi diyorsan tavsiyem pura 70 ultra olacaktır çok az bir kitlesi var ama aşırı iyi kamerası ve ekranı var.
Magic 7 pro kullanıyorum şahsen pura 70 ultra nın kamerası ve ekranı bana daha güzel geliyor oledin kalitesi der geçerim hocam 2k Lara taş çıkartır
bütçemin üstünde hocam ya
Bu yeni telefonlardaki iğrenç kamera tasarımına bi türlü alışamadım bide

Ekranı kötü hocam ya fhd ekran var 6.8 inç ekran yapmalarına rağmen bide biraz daha küçük bir model istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kalem ile bir işim olmadığı için çok karar veremedim.
Ekranı kötü mü??? Kullandın mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,715
Üyeler
184,483
Son üye
sefa44
Geri