Neler Yeni

50.000 SİSTEM ÖNERİSİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Görkem Karadeniz
Bütçe
50000
Arkadaşlar merhabalar. Sadece kasa için 50k bütçe ayırmayı düşünüyorum. Tamamen oyun oynamak için alıyorum.
Oynadığım oyunlar: Forza Horizon 5, Euro Truck Similatör, Asetto Corsa, Cs-Go, WRC9, DİRT
Arkadaşlar İntel i5 14000 serisi işlemci mi kullanmalıyım Amd Ryzen 5 7600x mi bilemiyorum.
Yani muhakkak daha iyi tercihler vardır örnek verdim sadece kısaca AMD DEN Mİ YÜRÜYEYİM iNTELDEN Mİ
Sistemimi kasa içi tüm parçaları tek marka mı yoksa farklı markaları karıştırsam bilemiyorum.
Ekran kartını RTX 4070 den aşağı düşünmüyorum DDR5 yapacağım bir de ama önerilere açığım.
Sistemim Darboğaz yapsın istemiyorum. Şöyle gönül ister ki çok ileri seviye olsun ama bu paraya alabileceğim en iyi sistemi toparlamak istiyorum.
Kasa mı Beyaz almayı düşünüyorum diğer parçalar siyah olacağı için sırıtır mı bu konuda da görüşlerinizi bekliyorum.
50K Ya en iyi Full AMD vs İNTEL ne olur?
SİNERJİ, İNCE HESAP, PC HOCASI, ÜTOPYA, GENÇER PC Gibi birçok Pc alabileceğim yerler var hangisi daha deneyimli ve kasa içi kablolamayı iyi yapar bu konu çok önemli benim için.
Benim kendi düşüncelerim ise Sistemi
Kasa
ASUS TUF Gaming GT502 Siyahını da alabilirim aynısının
İşlemci Kararsızım ama ekran kartımı kaldırabilecek bir işlemci istiyorum.
Ekran Kartı Gigabyte Geforce Rtx 4060 Ti Eagle 8gb 128bit veya Gigabyte GeForce RTX 4070 Gaming 12G OC 12GB GDRR6X 192 Bit DLSS 3
Sıvı soğutma Rampage HELIOS C15 ARGB 240mm
Ram Min 5200mhz olsun diyorum kararsızım ama DDR5 16GB olacak.
SSD Takarım bir de ama okuma yazma olayları var bunların sisteme göre en iyisi olsun istiyorum
ANAKART MATX destekli olsun diyorum ama siz daha iyi bilirsiniz.

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Tayfun Balım
Hocam sen burada yazan parçaları bir kenara bırak
40k ya 4070 süperli hazır sistemler düşüyor
2k ıps monitör çakarsın 10kya mis gibi olur total 50kya
50k sadece kasa yaparsan 7800x3d 4070süper yapılır veya 7700 4070ti süper yapılabilir. Hazır sistem takibi yapan arkadaşlar ilgilenecektir. Lütfen elinizdeki 50 yı saçma parçalara yatırmayın. Bütçenize uygun en iyi sistemi alın.

RONALDINHO

80+ Silver
bu zamanda tek tek parça toplamak enayilik oldu artık. hazır sistemler neredeyse yarı fiyatına geliyor

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
776
İsim
Kadir
Arkadaşlar merhabalar. Sadece kasa için 50k bütçe ayırmayı düşünüyorum. Tamamen oyun oynamak için alıyorum.
Oynadığım oyunlar: Forza Horizon 5, Euro Truck Similatör, Asetto Corsa, Cs-Go, WRC9, DİRT
Arkadaşlar İntel i5 14000 serisi işlemci mi kullanmalıyım Amd Ryzen 5 7600x mi bilemiyorum.
Yani muhakkak daha iyi tercihler vardır örnek verdim sadece kısaca AMD DEN Mİ YÜRÜYEYİM iNTELDEN Mİ
Sistemimi kasa içi tüm parçaları tek marka mı yoksa farklı markaları karıştırsam bilemiyorum.
Ekran kartını RTX 4070 den aşağı düşünmüyorum DDR5 yapacağım bir de ama önerilere açığım.
Sistemim Darboğaz yapsın istemiyorum. Şöyle gönül ister ki çok ileri seviye olsun ama bu paraya alabileceğim en iyi sistemi toparlamak istiyorum.
Kasa mı Beyaz almayı düşünüyorum diğer parçalar siyah olacağı için sırıtır mı bu konuda da görüşlerinizi bekliyorum.
SİNERJİ, İNCE HESAP, PC HOCASI, ÜTOPYA, GENÇER PC Gibi birçok Pc alabileceğim yerler var hangisi daha deneyimli ve kasa içi kablolamayı iyi yapar bu konu çok önemli benim için.
Kasa
Ekran Kartı Gigabyte Geforce Rtx 4060 Ti Eagle 8gb 128bit veya Gigabyte GeForce RTX 4070 Gaming 12G OC 12GB GDRR6X 192 Bit DLSS 3
SSD Takarım bir de ama okuma yazma olayları var bunların sisteme göre en iyisi olsun istiyorum
sistemi toplu hazır kasa al daha ucuza bulursun

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,373
İsim
Eren
Ekran kartını 4070 ti super yap ssdyi kc3000 yap ramide xpg 2x16 yap 50.200 küsür tutuyor.

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Fırat divitci
Ekran kartını 4070 ti super yap ssdyi kc3000 yap ramide xpg 2x16 yap 50.200 küsür tutuyor.
O sistemin en güzel hali bence şöyle.
1717505537288.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Görkem Karadeniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sen burada yazan parçaları bir kenara bırak
40k ya 4070 süperli hazır sistemler düşüyor
2k ıps monitör çakarsın 10kya mis gibi olur total 50kya
50k sadece kasa yaparsan 7800x3d 4070süper yapılır veya 7700 4070ti süper yapılabilir. Hazır sistem takibi yapan arkadaşlar ilgilenecektir. Lütfen elinizdeki 50 yı saçma parçalara yatırmayın. Bütçenize uygun en iyi sistemi alın.
bu zamanda tek tek parça toplamak enayilik oldu artık. hazır sistemler neredeyse yarı fiyatına geliyor
Valla öyle

ozan2327

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
ozan başaran
Kasa
ekran kartını 4070 ti super jetstream al
anakartı bütçe varsa asus prime b650 al yoksa 250tl daha ucuza msi b650 al
ramleri ise anakartın sitesinden uyumlu mu? değiller teyit et sonra gskillin herhangi bir 2x16gb modelini al
kasayı xpg kyber yap
soğutucuya bütçe kaldıysa peerless assasin al kalmadıysa https://www.akakce.com/islemci-sogu...mm-amd-kule-tipi-sogtcu-fiyati,927989216.html al stok fandan 5-6 derece fark eder
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hacı bende bu şekilde özeleştirmiştim şimdi sende aynısını yapmışsın ama bu paraya şimdi elemanın biri 4080 dizmiş onu izliyorum
50kya 4080 dizemezsin en ucuz 60kya toplarsın o da anca psuyu bomba alarak kasayı dark felan alarak toplarsın. 4080 super için minimum 67-68k gerekyior

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,071
Üyeler
160,024
Son üye
lari
Top Bottom