Neler Yeni

50.000 TL Bütçe İle Beyaz Kasa Toplamak

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,584
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Başlıkta kısaca açıkladım 50.000 TL bütçe var kasa toplamak istiyorum, kasanın beyaz olması özellikle tercihimdir.

Teşekkürler

Ares Blackrosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Ares Blackrosa
Kasa olarak Dragos North olabilir, uzun süredir aklımda ben de almayı düşünüyorum ama hava akışı konusunda falan nasıldır bilmiyorum. Ekstra fan almak gerekiyor.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,584
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasa olarak Dragos North olabilir, uzun süredir aklımda ben de almayı düşünüyorum ama hava akışı konusunda falan nasıldır bilmiyorum. Ekstra fan almak gerekiyor.
Estetik olarak harika ama bunun her yerini fan ile doldurmak lazım birde güçlü bir sıvı soğutma lazım tabii ki.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,584
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz
Hocam elinize sağlık teşekkür ederim. Bu sistemi toplamakta ki tek amacım 2025 ve sonrasında çıkacak oyunları üst seviyede oynayabilmek, ben 4070TI Süper 16gb versiyonlu bir kart düşünüyordum ama bakalım

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,584
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz
Bu sistem nasıl peki sizce, kasanın siyah olduğunu görmezden gelirsek?

Sıvı soğutmayı 360mm yapıp ramlari 32 yapınca biraz aşıyor bütçeyi ama sizinde bi fikrinizi alayım

oliveforge99

80+ Silver
Hocam elinize sağlık teşekkür ederim. Bu sistemi toplamakta ki tek amacım 2025 ve sonrasında çıkacak oyunları üst seviyede oynayabilmek, ben 4070TI Süper 16gb versiyonlu bir kart düşünüyordum ama bakalım
Beyaz ekran kartı ne yazık ki piyasada çok az. 4070 ti super'de en son 35k civarı idi beyazları. Böyle bir sorun oluyor onda malesef.
Bu sistem nasıl peki sizce, kasanın siyah olduğunu görmezden gelirsek?

Sıvı soğutmayı 360mm yapıp ramlari 32 yapınca biraz aşıyor bütçeyi ama sizinde bi fikrinizi alayım
Bana göre eksileri
- Intel işlemci lga 1700 soket. Desteği bitiyor.
-Düşük frekans yüksek gecikme değerli ram
- Düşük kapasite dramsiz ssd
- Belirsiz psu
- Belirsiz aio

Benim tercihim olmazdı açıkçası. Yüksek bütçedeki hazır sistemlerde parça kalitesini sürekli olarak göz ardı ederek satışa koyuluyor ne yazık ki

Amd34

80+ Silver
50 bine o dediğin sistemi kuramazsın beyaz 2.el bakarım dersen kurarsın

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Mert ash
herif çiçek gibi dizmiş helal olsun ama bence 4070 super değil de ikinci el beyaz 3080ti alınabilir belki 3090
Mesaj otomatik birleştirildi:

50 bine o dediğin sistemi kuramazsın beyaz 2.el bakarım dersen kurarsın
sadece ekran kartı ikinci el olsa kurulur hocam sıfırları ateş pahası

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,584
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz
Beyaz ekran kartı ne yazık ki piyasada çok az. 4070 ti super'de en son 35k civarı idi beyazları. Böyle bir sorun oluyor onda malesef.

Bana göre eksileri
- Intel işlemci lga 1700 soket. Desteği bitiyor.
-Düşük frekans yüksek gecikme değerli ram
- Düşük kapasite dramsiz ssd
- Belirsiz psu
- Belirsiz aio

Benim tercihim olmazdı açıkçası. Yüksek bütçedeki hazır sistemlerde parça kalitesini sürekli olarak göz ardı ederek satışa koyuluyor ne yazık ki
Ben bu konuda çok bilgili olmadığım için bunları düşünmemiştim açıkçası teşekkür ederim.

herif çiçek gibi dizmiş helal olsun ama bence 4070 super değil de ikinci el beyaz 3080ti alınabilir belki 3090

Kasanın iç donanımının beyaz olmasına gerek yok hocam sadece kendisi beyaz olsa yeter

Amd34

80+ Silver

İşte ondan bahsediyorum sadece ekran kartı normali 30 k beyazı 33-35k arası kalan 15'e dizemez yukarı da arkadaşın dizdiği sistem güzel sadece ram değişilir yanına 4070 süper kovalar 25k civarına mis

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Mert ash
Ben bu konuda çok bilgili olmadığım için bunları düşünmemiştim açıkçası teşekkür ederim.

Kasanın iç donanımının beyaz olmasına gerek yok hocam sadece kendisi beyaz olsa yeter
bence arkadaşın dediklerini alın ikinci el 3080 beyaz falan çözersiniz biraz daha ucuza gelmiş olur işlemciyi yükseltebilirsiniz o paya da

İşte ondan bahsediyorum sadece ekran kartı normali 30 k beyazı 33-35k arası kalan 15'e dizemez yukarı da arkadaşın dizdiği sistem güzel sadece ram değişilir yanına 4070 süper kovalar 25k civarına mis
arkadaşın dedikleriyle beraber 25k artıyor hocam bütçede

Top Bottom