50.000 TL lik motor önerisi

Altan

80+
Reaksiyon skoru
48
Bütçe
50000
B ehliyet ile kullanılabilecek bir motor lazım
Kuryelik te yapmayı düşünüyorum olursa fazla sorun çıkarmayan az yakan motor önerisi
Bütçeyi biraz arttırabilirim özellikle önerdiğiniz varsa

Merhaba motor aldınız mı?

küba tk03 kullanıyorum biraz yorar ama 10bin km yaptım daha büyük bir problem ile karşılaşmadım b ehliyet ile kullanıyorum

hayır almadım
Diğer arkadaşları dinleme, hep yanlış bilgiler verilmiş. B ehliyet ile 125cc motor kullanmak için gerekli masraflar ve prosedürler var. Onları yerine getirmeden 125cc motor kullanamıyorsun. Ayrıca bildiğim kadarıyla masraflar ve prosedürler yerine gelse de B ehliyet ile 125cc ile kuryelik yapamıyorsun. Yani kuryelik yapmak için ya 50cc motora ya da a1-a2-a sınıfı ehliyetlerden birine ihtiyacın var.

Şurada detaylı bilgi mevcut; https://korlas.com.tr/b-sinifi-ehliyet-ile-125cc-motosiklet-kullanmak/

B ile 125cc kullanabilmek için harcanan paraya ve zamana bakınca biraz daha masraf edip a2 ehliyet almak daha mantıklı.

hayır almadım
dostum Falcon mocco 50 var 2. el alabilirsin sıfırı 50k dan fazla. ruhsatı 50cc fakat 125 cc takılı motorlarda, sahibinden deki ilanlara bakabilirsin. birde Rks DES125 VAR 50 55k arası da sıfırı satılıyor ama o motor ehliyeti ister. yada arkadaşın dediği gibi B ehliyetle önce kurs görüp eğitim sonra kullanırsın ama kuryeliğe izin yok B ehliyetle sürdüğün 125likte.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,927
Üyeler
192,560
Son üye
Ömer Kırmızıgül
Geri