Neler Yeni

50.000 TL ye TV Önerisi

bkarahis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Bahadır Kara
Bütçe
50000
Merhaba arkadaşlar,

Yaza inşallah düğünüm var ve Tv bakmaya başladım ancak araştırdıkça kararsız kaldım. İhtiyacım olan özellikleri aşağıda yazıyorum.

Bütçe Maks. 50.000 TL

4k çözünürlük
65 inç
En az 100Hz (Playstation 5 sebebiyle)

Marka olarak Philips istiyordum ancak TitanOS un iyi olmadığı söyleniyor. Android TV baktım ona da donma yapıyor deniyor o yüzden kafam karışık.

LG, Samsung, Philips, TCL bu markalardan hangisini almalıyım tecrübe edenlerden ricam yardımcı olmaları.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,221
İsim
Emir
Merhabalar bende tv arayışındaydım.Her kafadan bir şikayet geliyor.Android meselesine örnek vereyim.Eskisi gibi değiller fakat uzun vadede yavaşlıyor.En kötü tvbox alırsın bir sorun olmaz.Tek diyebileceğim Samsung veya LG nin oled tvlerinden birisini alman
dipnot:65 inç istediğinizi sonradan gördüm.En düşük 65 inç oled 63k

bkarahis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Bahadır Kara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhabalar bende tv arayışındaydım.Her kafadan bir şikayet geliyor.Android meselesine örnek vereyim.Eskisi gibi değiller fakat uzun vadede yavaşlıyor.En kötü tvbox alırsın bir sorun olmaz.Tek diyebileceğim Samsung veya LG nin oled tvlerinden birisini alman
dipnot:65 inç istediğinizi sonradan gördüm.En düşük 65 inç oled 63k

Yorumunuz için teşekkür ederim. Yakın bir arkadaşım 89k civarına iyi bir oled samsung aldı ve eski televizyonuna göre aradaki farka değecek bir şey olmadığını söyledi. Gidip inceledim açıkçası bence de o para etmez renkerli daha canlı evet ama oled olmayanda da siyah beyaz değil sonuçta. Zaten çok pahalı ürünler o nedenle Led, miniled ya da Qled düşünüyorum.

Ali Bulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Ali
Merhaba arkadaşlar,

Yaza inşallah düğünüm var ve Tv bakmaya başladım ancak araştırdıkça kararsız kaldım. İhtiyacım olan özellikleri aşağıda yazıyorum.

Bütçe Maks. 50.000 TL

4k çözünürlük
65 inç
En az 100Hz (Playstation 5 sebebiyle)

Marka olarak Philips istiyordum ancak TitanOS un iyi olmadığı söyleniyor. Android TV baktım ona da donma yapıyor deniyor o yüzden kafam karışık.

LG, Samsung, Philips, TCL bu markalardan hangisini almalıyım tecrübe edenlerden ricam yardımcı olmaları.
Direkt olarak Samsung 65Q80d, 65Q70D'ye yönelin hocam biz aldık mükemmel böyle bişey olamaz. 65q80d bütçeyi aşabiljr 70d'ye bakabilirsiniz.

Top Bottom