Neler Yeni

50-60 bin TL arası monster laptop önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Çağrı Yıldız
Monster tarafında şu anda 12 taksit fırsatı olduğundan dolayı belirttiğim limitler içerisinde alınabilecek bir model sizce var mıdır?

İlk önce monster laptop önerileriniz var ise değerlendirmek istiyorum eğer yok ise aşağıda belirttiğim linkteki ürenler sizce fiyatını hak ediyor mu? Ediyor ise hangisini almak mantıklı olur.

Cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim.

GARİBANN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
kaanzi
İlgilendiği Kategoriler
Laptoplar
Monster tarafında şu anda 12 taksit fırsatı olduğundan dolayı belirttiğim limitler içerisinde alınabilecek bir model sizce var mıdır?

İlk önce monster laptop önerileriniz var ise değerlendirmek istiyorum eğer yok ise aşağıda belirttiğim linkteki ürenler sizce fiyatını hak ediyor mu? Ediyor ise hangisini almak mantıklı olur.

ilk olarak kesinlikle monster alma kronik sorunları var ve hizmeti çok kötü (neredeyse bütün modellerinde böyle)

kiyaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Murat Aslan

Monster excalibur vb modellerin çok fiyat avantajı yok ise tercih etmeyin

MoonWalk

80+ Bronze
Pil ömrü önemliyse Omen 17, önemli değilse Slayer 3. Asıl ayrıldıkları yer CPU, geriye kalan konularda bu kadar farklı değiller.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Çağrı Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monster alacaksan o bütçede şunu al (ben monster almazdım)

Monster harici bir öneri istersen ben bunu al derim
Bir dönem monster laptoplar çok övülüyordu şu anda neden herkes uzak durulmasını söylemekte

Bir dönem monster laptoplar çok övülüyordu şu anda neden herkes uzak durulmasını söylemekte
Bunun sebebi monster alan ve kullanan birçok insanın ısınma ve değişik sebeplerden şikayet etmesi.

Belki sen hiçbir sorunla karşılaşmayacaksın ama bir marka için bu tip sorunların sıklıkla dile getirilmesi kötü bir algı yaratıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,077,539
Üyeler
171,217
Son üye
omerdemc
Top Bottom