50-60a hazır sistem mi ? Yoksa bu sekilde mi

Ram ssd ve kasa değişebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7800xt için eğer ist yaşıyorsanız 0 ürün 17k satan bi magaza var
Reis verdigin parcalari begendim ozellikle kasayi guc kaynagindan emin misin ben msi 850'lik dusumustum bu markayi ilk defa goruyorum fikrin nedir

ileriye dönük kasa ilerde 5080 bile al tak
Reis verdigin parcalari begendim ozellikle kasayi guc kaynagindan emin misin ben msi 850'lik dusumustum bu markayi ilk defa goruyorum fikrin nedir

güç kaynağından yana aklında soru işareti kalmasın

Piyasada 7800x3d işlemcili düzgün parçalardan oluşan bir sistem goremedim. Özelleştirince sistemler 60 65k bandında oluyor. Tek tek toplasam ne olur diye merak edip şunları topladım. Ayni fiyat bandında ya da daha ucuza daha iyisi toplanabilir mi sizce ? ( ssd 2tb olacak, islemci değişmeyecek, ram için asusun sitesinde anakarta uyumlu ram seçmek istedim o yüzden bunu seçtim, ekran kartı değişebilir, kasa için 850w istedim daha güçlü ekran kartına vs geçilebilir ilerde diye.)

İşlemci

Ssd

Anakart

Ram

Kasa ve psu

Ekran kartı

7800x3d ile o anakart ile sürünürsünüz haberiniz olsun

1 anakart asus un en giriş seviye rezalet ürünü

2. 7800x3d anormal şekilde ısınıyor o anakartın sogutma yapısı onu kaldırmaz vrm ve faz yapısı yetersiz

3. 7800x3d için b650 serisinde msı ın gaming plus serisi yada daha güncel olan b850 serisi bir anakart seçebilirsiniz

4 . daha düzgün tercihler ile sistemini daha optimal düzenleyebilirsiniz

Anakart giriş seviyesi
BB850serisinden bakın

1 anakart asus un en giriş seviye rezalet ürünü

2. 7800x3d anormal şekilde ısınıyor o anakartın sogutma yapısı onu kaldırmaz vrm ve faz yapısı yetersiz

3. 7800x3d için b650 serisinde msı ın gaming plus serisi yada daha güncel olan b850 serisi bir anakart seçebilirsiniz

4 . daha düzgün tercihler ile sistemini daha optimal düzenleyebilirsiniz
Biraz daha paraya kıyıp 850 almak lazım o zaman dediğin gibi

Biraz daha paraya kıyıp 850 almak lazım o zaman dediğin gibi
dostum zaten sisteminde biraz degişiklik yaparaz biraz daha paraya kıyarak sistemini daha canavar hale getirebiliyorsun zaten ama gene sen bilirsin

https://www.sin erji.gen.tr/patriot-32gb-2x16-viper-venom-expo-6000mhz-cl30-ddr5-ram-pvv516g60c30x2-p-54200

boşlugu silin linke ulaşmak için

çok rahat bu parçalarla sistemini degiştirdigin zaman ekran kartını rtx 5070 yapabiliyorsun üstüne kalan paraya anakartını güncellmek için fazladan para kalıyor sana üzerine az biraz para ekleyip b850 alıyorsun

sizin tercih ettginiz ürünler ile benim tercih ettigim ürünler arasında makas fark

33.974 sizin tercih ettiginiz ürünler

25.970,62 benim tercih ettgim ürünler

aradaki fark 8000 tl

tercih edilen ekran kartı 23 bin tl 7800xt

28.949 TL koyman gereken rakam 6k kalıyor sana 2k anakarta eklemen için

Son düzenleme:
Piyasada 7800x3d işlemcili düzgün parçalardan oluşan bir sistem goremedim. Özelleştirince sistemler 60 65k bandında oluyor. Tek tek toplasam ne olur diye merak edip şunları topladım. Ayni fiyat bandında ya da daha ucuza daha iyisi toplanabilir mi sizce ? ( ssd 2tb olacak, islemci değişmeyecek, ram için asusun sitesinde anakarta uyumlu ram seçmek istedim o yüzden bunu seçtim, ekran kartı değişebilir, kasa için 850w istedim daha güçlü ekran kartına vs geçilebilir ilerde diye.)

İşlemci

Ssd

Anakart

Ram

Kasa ve psu

Ekran kartı

SİSTEMİN BAŞARILI DOSTUM ALABİLİRSİN

dostum zaten sisteminde biraz degişiklik yaparaz biraz daha paraya kıyarak sistemini daha canavar hale getirebiliyorsun zaten ama gene sen bilirsin

https://www.sin erji.gen.tr/patriot-32gb-2x16-viper-venom-expo-6000mhz-cl30-ddr5-ram-pvv516g60c30x2-p-54200

boşlugu silin linke ulaşmak için

çok rahat bu parçalarla sistemini degiştirdigin zaman ekran kartını rtx 5070 yapabiliyorsun üstüne kalan paraya anakartını güncellmek için fazladan para kalıyor sana üzerine az biraz para ekleyip b850 alıyorsun

sizin tercih ettginiz ürünler ile benim tercih ettigim ürünler arasında makas fark

33.974 sizin tercih ettiginiz ürünler

25.970,62 benim tercih ettgim ürünler

aradaki fark 8000 tl

tercih edilen ekran kartı 23 bin tl 7800xt

28.949 TL koyman gereken rakam 6k kalıyor sana 2k anakarta eklemen için
O kasaya 360mm sıvı soğutma sığacak mi göremedim olculerini

O kasaya 360mm sıvı soğutma sığacak mi göremedim olculerini
kasanın linkine tıklayın aşşagıya dogru inin destek resimli olarak gösteriyor mobilde iseniz göremediyhseniz ss olarak bırakıyorum

1744787270481.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,202
Üyeler
175,176
Son üye
kaanbsgmz
Geri