50-60k Bütçeyle AMD Pc Önerileri

TheMancy

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
60000
Arkadaşlar ben pcden anlayan birisi değilim ve toplama yapmak istiyorum 50-60k bandı bütçem var
İşin özeti inteli işin içine katmadan AMD sistemli hazır pc alacam yardımcı olabilir misiniz acaba?
en çok rağbet göreni direk gün içinde sipariş edicem

Arkadaşlar ben pcden anlayan birisi değilim ve toplama yapmak istiyorum 50-60k bandı bütçem var
İşin özeti inteli işin içine katmadan AMD sistemli hazır pc alacam yardımcı olabilir misiniz acaba?
bu akşamı beklemek istermisiniz gece 22:00 da incehesap.com üzerinde birçok sistem indirime giriyor işinize yarar bir şey gelirse yardımcı oluruz zaten

bu akşamı beklemek istermisiniz gece 22:00 da incehesap.com üzerinde birçok sistem indirime giriyor işinize yarar bir şey gelirse yardımcı oluruz zaten
https://gamer.gen.tr/gg-aura-5070-a...0-12gb-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd-oem_h56122 bakabilirsin istersen fiyat iyi gibi geldi

Keşke baktığımda anlayabilsem o yüzden en çok rağbet göreni alıcam dedim fikrin için teşekkür ederim

olur tabikide özür dilerim mobilden bakınca göremedim mesajınızı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tabi beklemekten ziyade amd sistemli paketler varsa fikirlere açığım yine de

olur tabikide özür dilerim mobilden bakınca göremedim mesajınızı

Tabi beklemekten ziyade amd sistemli paketler varsa fikirlere açığım yine de
sorun değil bir şey soracağım tek tek almayı düşünürmüsünüz bi bilgisayarcıya parçaları toplatırsınız çünkü hazır sistem fiyatları inanılmaz saçma ve kötü parçalar kullanıyorlar eğer tamam derseniz size link şeklinde atabilirim tek tek parçaları

sorun değil bir şey soracağım tek tek almayı düşünürmüsünüz bi bilgisayarcıya parçaları toplatırsınız çünkü hazır sistem fiyatları inanılmaz saçma ve kötü parçalar kullanıyorlar eğer tamam derseniz size link şeklinde atabilirim tek tek parçaları
Hocam 40-42 bin arası özelden veya buradan tek tek link atabilir misiniz, ben de şuan bu fiyat aralığında oem bakıyorum ama parçalar güzel olursa değerlendirebilirim.

tabikide mesela arada kalan fiyatı tekrardan kapatıp daha iyi şekilde dizebiliriz hatta 55-60 a kadar

tabikide mesela arada kalan fiyatı tekrardan kapatıp daha iyi şekilde dizebiliriz hatta 55-60 a kadar
biraz bekleyin ilgileneceğim

psc=1

toplamda 52.907 TL tuttu

Son düzenleme:
Geri