50 ADET G4 SİSTEM 9999₺'DEN SATILACAK

itopya Süper Mart gözükecek diye f5 attım burdan satışa sunulmadi 😑 ve ne yazıki alamadım

Ben iyiki pc toplamışım bu hafta G4ü alamıyorum bir türlü nasip olmuyor

Valla bende ilk sepete attım tükendi dedi. F5 yaptım sürekli sepete ekle butonuna sürekli tıkladım en sonunda ekledi bilgileri girdim hatta kart onaylamasında da 120saniye fazladan bekledim. Hayırlı olur umarım.

1646924776001.png

1646924922369.png

GÖREV BAŞARILI ASKER !

(İptal etme ihtimalleri yok di mi ? sevincim kursağımda kalmaz umarım)

Alanlara hayırlı olsun ben alamadım denedim de yine de hayırlı olsun sevindim alanlar adına <3

Abi bannera tıklayıp durdum sürekli dedim hala sayfa gelmıyo bi aratayım bi baktım stokta gözüküyor sonra f5 attım stok bitti kafayı yersin ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

F5 yapın beyler bende ilk başta tükenmiş olarak gözüktü
yok hocam son 8 dakıkadır f5 atıyorum hala gelmedi

kampanya sayfası falan hiç uğraşmadım ben...

hazır sistemler>filtreler>300>3050 seçtim yeniledim oradan hemen ekledim sepete
Zaten almışsınız ama sorum olacaktı. Neden böyle yaptınız? Direkt G4'ün sayfasına girip 18.00 olduğu gibi yenileyip sepete atmak daha hızlı olmaz mıydı? Bir daha filtreleme kısmında yenileyip de tıklayıp G4'e gitmeyi neden tercih ettiniz? 2-3 saniye kaybettirmez mi bu?

Soğukta bekleyip alamadıktan sonra bu fırsatı kaçırmadık. o7

Ekler

• WhatsApp Image 2022-03-10 at 18.02.46.jpeg
    WhatsApp Image 2022-03-10 at 18.02.46.jpeg
    46.6 KB · Hit: 58
Zaten almışsınız ama sorum olacaktı. Neden böyle yaptınız? Direkt G4'ün sayfasına girip 18.00 olduğu gibi yenileyip sepete atmak daha hızlı olmaz mıydı? Bir daha filtreleme kısmında yenileyip de tıklayıp G4'e gitmeyi neden tercih ettiniz? 2-3 saniye kaybettirmez mi bu?
hocam konu üzerinde kampanya sayfasına gidecek dendi oradan baktım fakat orası yenilenmediği için geç kaldım ve alamadım yani benim gibi olan muhakkak vardır

Geri