Hepinize iyi günler arkadaşlar konu başlıktaki gibi 50 bin tl bütçe var monitör dahil bu bütçeye ne önerirsiniz
Uzun süre götürsün sorun çıkarmayan parçalar olsun yeter oyun oynayacak başka bir şey yapmayacak
hocam 5070li sistem çıkmaz değil mi bu fiyata?PerfEdge 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj
PerfEdge 5A Nvidia RTX 5060 Ti ekran kartına sahip, AMD Rayzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da.www.gamegaraj.com
![]()
Dell G2724D 27 inç 165Hz 1ms 2K Gaming Monitör
2560 x 1440 QHD çözünürlüğe ve 3 tarafı ultra ince çerçeveye sahip 27″ Fast IPS panel sayesinde oyunun derinliklerine inin.www.gaming.gen.tr
45k ya çıkar 1080p monitör almanız gerekir o zaman.hocam 5070li sistem çıkmaz değil mi bu fiyata?
sizin öneriniz ne olur hocam parça parça olur hazır sistem olur45k ya çıkar 1080p monitör almanız gerekir o zaman.
Ne tür oyunlar oynayacaksınız?sizin öneriniz ne olur hocam parça parça olur hazır sistem olur
ağırlıklı olarak hikayeli oynayacakmış hocamNe tür oyunlar oynayacaksınız?
Arkadaşın attığı sistemi ve monitörü alabilir o zaman.ağırlıklı olarak hikayeli oynayacakmış hocam
hocam twinmos falan pek bilmiyorum bide bütçeden 5 bin tl falan kalıyor onuda kullanırsak ne çıkar başka sistem önerseniz?Arkadaşın attığı sistemi ve monitörü alabilir o zaman.
Yerinde olsam işlemcide oynardım 5k yı 7600x veya 9600x flnhocam twinmos falan pek bilmiyorum bide bütçeden 5 bin tl falan kalıyor onuda kullanırsak ne çıkar başka sistem önerseniz?