Ya baya f/p ama bunun sadece küçük çocuklar için etkili bir ürün olabilecegini düsünüyorum ztn böyle bir şeye ihtiyacı olsa bütçesi 55 bin fln olmazdı bence arkadaş monitör dahil mi Belirtmemis oyüzden yorum yapamacagım eğer belirtirseniz yorum yapabilirim![]()
Mini Simülasyon Dizüstü Hafif Müzik Karikatür Bilgisayar çocuk Aydınlanma Dizüstü EÄitim Bilgisayar Model Oyuncaklar - AliExpress 26
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Küçük çocuğu olan birisi için çok iyi ürün yalnız telefon tablet yerine böyle bişey verilmeli![]()
Mini Simülasyon Dizüstü Hafif Müzik Karikatür Bilgisayar çocuk Aydınlanma Dizüstü EÄitim Bilgisayar Model Oyuncaklar - AliExpress 26
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Monitör dahil olmasın lütfenYa baya f/p ama bunun sadece küçük çocuklar için etkili bir ürün olabilecegini düsünüyorum ztn böyle bir şeye ihtiyacı olsa bütçesi 55 bin fln olmazdı bence arkadaş monitör dahil mi Belirtmemis oyüzden yorum yapamacagım eğer belirtirseniz yorum yapabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Küçük çocuğu olan birisi için çok iyi ürün yalnız telefon tablet yerine böyle bişey verilmeli
Kullanım amacı nedirMonitör dahil olmasın lütfen
Oyun ve tasarım içinKullanım amacı nedir