.dostum faize girmiycek olanında aklını karıştırıp günahına girme gerek yok böyle konuya bence senin kadar gereksiz bi adam görmedim
Son düzenleme:
.dostum faize girmiycek olanında aklını karıştırıp günahına girme gerek yok böyle konuya bence senin kadar gereksiz bi adam görmedim
Hocam ben e-ticaret ile uğraşıyorumOha la ne yaptın böyle ne işletiyorsun da findeks notun sağlam
güzel kardeşim sana ömrü hayatında sabırlar diliyorum buna çok ihtiyacın olacak belli ki iyi geceleraferim sana hayatı forumda geçen adam al satın bokunu çıkaran adam sana helal
Zenginsin yaniHocam ben e-ticaret ile uğraşıyorum
Yurt dışına ürün satıyorum dolar hesabım falan var ciro yüksek olunca başvuru yapmıştım yükseltmişlerdi
yıllar geçince günah olan şeyler olmuyor mu dostum ?Günah ? hahahahaha 2023 yılındayız.
.yıllar geçince günah olan şeyler olmuyor mu dostum ?
baya sağlam boş da geldiLaf atanların hepsi tam bir "11 ay her günahı işleyen ama 1 ay müslüman olan türko" örneği
yıllar geçince günah olan şeyler olmuyor mu dostum ?
Birgün bankaya bulaşırsan bu söylediklerini umarım unutamazsınyıllar geçince günah olan şeyler olmuyor mu dostum ?
Zenginsin yani
Sanane olum milletin dininden?dostum faize girmiycek olanında aklını karıştırıp günahına girme gerek yok böyle konuya bence senin kadar gereksiz bi adam görmedim
doğrudurbaya sağlam boş da geldi
Knka elhamdülillah Müslümaniz da şunu paylaştığım için neredeyse dinden çıkmış Gibi tepkiler aldım garip şekilde demek ki öyle söyleyenler hiç banka ile Kredi ile taksit ile işi olmamışSanane olum milletin dininden?