50 Bin TL'ye Kadar 12 Ay Taksitle 0.99 Faizle PC

Keşke faizsiz taksit imkanı olsa her şeyde ama olmuyor maalesef bizde bari en uygun hangisi veriyor diye arayış içine giriyoruz
Önemli olan kredi olmuş taksit olmuş farketmez, yeterki insanlar daha uyguna maledebilsin. Doğrusuda o zaten, herkesin en uyguna maletmeye çalışması.

faize haram diyenler yedikleri tavukların nasıl kesildiklerini bilmiyorlar heralde çok güldüm çok :kedi:
Hocam direk bu şekilde konuya girmeniz pek sağlıklı olmadı, tavuk yemiyor olabilirler

Kredi olmadan tek bişey alabilen zaten maddi durumu baya iyidir. O çekmese de olur. Bende istemem olmadan yapabilsem keşke. Ama kimse hayrına borç vermiyor artık. Bana göre ürünü taksitli yaparken ekstra ücret almakta haram oluyor. O zaman taksitte yapmayalım ücret ekliyorsa. Faiz olmadan elimize bişey de geçmiyor. Biriktireyim alayım desen piyasa iki güne iki katı malum. Bende hayatımdaki ilk krediyi çektim bir ay önce.. Yapacak bişey yok....

Önemli olan kredi olmuş taksit olmuş farketmez, yeterki insanlar daha uyguna maledebilsin. Doğrusuda o zaten, herkesin en uyguna maletmeye çalışması.
Ayn öyle knka valla napicaz bilmiyorum her geçen gün herşeye zam geliyor önünü tutamıyorlar vatandaş olarak zor durumlara itiliyoruz

Kredi olmadan tek bişey alabilen zaten maddi durumu baya iyidir. O çekmese de olur. Bende istemem olmadan yapabilsem keşke. Ama kimse hayrına borç vermiyor artık. Bana göre ürünü taksitli yaparken ekstra ücret almakta haram oluyor. O zaman taksitte yapmayalım ücret ekliyorsa. Faiz olmadan elimize bişey de geçmiyor. Biriktireyim alayım desen piyasa iki güne iki katı malum. Bende hayatımdaki ilk krediyi çektim bir ay önce.. Yapacak bişey yok....
Taksit gine ne bilim bi nebze mecburiyet gibi yaksitsiz ben pc alamiom mesela imkansiz 6 ay yapcam

Bu arada buyurun böyle faizsiz tek sefer nakit avans da çekebilirsiniz

Ekler

• Screenshot_2023-03-08-21-41-50-436_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-03-08-21-41-50-436_com.android.chrome.jpg
    615.8 KB · Hit: 46
Aynı şeyin evirip çevirilmili sadece biz alıştık o yüzden öyle geliyor. Faizsiz taksitse np
Faizsiz taksti keske olsa ya ama pc alamiyorum taksitsiz suan para yok lazim uni okuom bilgisayar bolumu online ders

Geri