Neler Yeni

50 Bin TL'ye Kadar 12 Ay Taksitle 0.99 Faizle PC

İceWolf

80+ Silver
Keşke faizsiz taksit imkanı olsa her şeyde ama olmuyor maalesef bizde bari en uygun hangisi veriyor diye arayış içine giriyoruz
Önemli olan kredi olmuş taksit olmuş farketmez, yeterki insanlar daha uyguna maledebilsin. Doğrusuda o zaten, herkesin en uyguna maletmeye çalışması.

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
faize haram diyenler yedikleri tavukların nasıl kesildiklerini bilmiyorlar heralde çok güldüm çok :kedi:
Hocam direk bu şekilde konuya girmeniz pek sağlıklı olmadı, tavuk yemiyor olabilirler

BabaVoss7

80+ Silver
Kredi olmadan tek bişey alabilen zaten maddi durumu baya iyidir. O çekmese de olur. Bende istemem olmadan yapabilsem keşke. Ama kimse hayrına borç vermiyor artık. Bana göre ürünü taksitli yaparken ekstra ücret almakta haram oluyor. O zaman taksitte yapmayalım ücret ekliyorsa. Faiz olmadan elimize bişey de geçmiyor. Biriktireyim alayım desen piyasa iki güne iki katı malum. Bende hayatımdaki ilk krediyi çektim bir ay önce.. Yapacak bişey yok....

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Önemli olan kredi olmuş taksit olmuş farketmez, yeterki insanlar daha uyguna maledebilsin. Doğrusuda o zaten, herkesin en uyguna maletmeye çalışması.
Ayn öyle knka valla napicaz bilmiyorum her geçen gün herşeye zam geliyor önünü tutamıyorlar vatandaş olarak zor durumlara itiliyoruz

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,381
İsim
Bilal Tepe
Kredi olmadan tek bişey alabilen zaten maddi durumu baya iyidir. O çekmese de olur. Bende istemem olmadan yapabilsem keşke. Ama kimse hayrına borç vermiyor artık. Bana göre ürünü taksitli yaparken ekstra ücret almakta haram oluyor. O zaman taksitte yapmayalım ücret ekliyorsa. Faiz olmadan elimize bişey de geçmiyor. Biriktireyim alayım desen piyasa iki güne iki katı malum. Bende hayatımdaki ilk krediyi çektim bir ay önce.. Yapacak bişey yok....
Taksit gine ne bilim bi nebze mecburiyet gibi yaksitsiz ben pc alamiom mesela imkansiz 6 ay yapcam

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

BabaVoss7

80+ Silver

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bu arada buyurun böyle faizsiz tek sefer nakit avans da çekebilirsiniz

Ekler

• Screenshot_2023-03-08-21-41-50-436_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-03-08-21-41-50-436_com.android.chrome.jpg
    615.8 KB · Hit: 36

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,381
İsim
Bilal Tepe
Aynı şeyin evirip çevirilmili sadece biz alıştık o yüzden öyle geliyor. Faizsiz taksitse np
Faizsiz taksti keske olsa ya ama pc alamiyorum taksitsiz suan para yok lazim uni okuom bilgisayar bolumu online ders

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,911
Üyeler
164,747
Son üye
MrFebra
Top Bottom