Neler Yeni

50 Bin TL'ye Kadar 12 Ay Taksitle 0.99 Faizle PC

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,297
İsim
Ahmet Deniz
dostum faize girmiycek olanında aklını karıştırıp günahına girme gerek yok böyle konuya bence senin kadar gereksiz bi adam görmedim
dostum herkes musluman olacak dıey bır kaide var mı?

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,006
İsim
kilan embappe
Evet bi sorun mu var? Tartışmaya devam edip neden seninle zaman kaybedeyim bilader. Şu mesajı yazmak bile zaman kaybından başka bi şey değide neyse işte...
Çok cool sun knk, evet zaman kaybı "Herkesin hayata bakışı" diyip çekiliyorum

Traqueer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Enes
Haramsa madem gelip kendi düşünüp almaz herkesin kendi iradesi var. Şu dönemde fiyatlar yüzünden taksitle bilgisayar alacak duruma geldik. Bilgilendirme yapılmış ve bunun haram günah olması kişinin kendisini ilgilendirir diğer kimseyi ilgilendirmez bence daha fazla uzatmaya gerek yok arkadaşlar.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Görüyorum ki konu haram helal e geldi arkadaşlar bende biliyorum faiz iyi bişey değil haram ama buna bizi mecbur edenler daha çok günah işliyor emin olun ama şu da bir gerçek taksitle Kredi ile insan ayakta kalıyor mecburen kimsenin hazır nakit parası olamaya bilir taksitle alması gerekiyor olabilir 12 ay taksitle 0.99 vade ile alması en azından cebine biraz katkı yapar direk hemen yargılıyorsunuz faiz haram vs buradan onlara ufak bir söylemim var umarım inşallah hayatınız da Faize krediye bulaşmazsiniz hayatımızda Allah izin verirse uzun dönem var evlilik var eşyası vs evi var arabası var vs bunların altından banka olmadan kalkmak çok zor umarım sizin de ihtiyacın olmaz almazsınız ama hayatın gerçekleri de var sevgiler saygılar

Mujka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Mustafa Polat
Görüyorum ki konu haram helal e geldi arkadaşlar bende biliyorum faiz iyi bişey değil haram ama buna bizi mecbur edenler daha çok günah işliyor emin olun ama şu da bir gerçek taksitle Kredi ile insan ayakta kalıyor mecburen kimsenin hazır nakit parası olamaya bilir taksitle alması gerekiyor olabilir 12 ay taksitle 0.99 vade ile alması en azından cebine biraz katkı yapar direk hemen yargılıyorsunuz faiz haram vs buradan onlara ufak bir söylemim var umarım inşallah hayatınız da Faize krediye bulaşmazsiniz hayatımızda Allah izin verirse uzun dönem var evlilik var eşyası vs evi var arabası var vs bunların altından banka olmadan kalkmak çok zor umarım sizin de ihtiyacın olmaz almazsınız ama hayatın gerçekleri de var sevgiler saygılar
Aşık oldum yazınıza Kürşat bey, konunun son mesajı olması gereken bir mesaj gerçekten.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Aşık oldum yazınıza Kürşat bey, konunun son mesajı olması gereken bir mesaj gerçekten.
Estağfurullah kardeşim ben iyilik abidesi değilim tabii ki günahimiz var ama mecburuz bankalara bulaşmaya her evden en az bir kişi mutlaka bulaşıyor ya bilerek ya mecburen buna yapacak bir şey yok hayat çok zor düşüne kimse yardım etmiyor

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
Haram diyen arkadaşlar ne yaşıyor, alın diye zorlayan yok, cebine ve aklına uygun olan biri görürse alır sizi de çok rahatsız eden bir şey olmaz.

İceWolf

80+ Silver
Bu kampanyada İncehesaptan taksitli alışveriş değil fibabank tan kredi kullanmış olacaksınız. Nedendir bilmiyorum ama elektronik eşya için kredi çekmek bana hep itici gelmiştir. Peşin fiyatına taksit daha sıcak geliyor. Kredi ancak ev/araba/dayanıklı mallarda mantıklı geliyor.

Ayrıca incehesaptaki birçok sistemi piyasadan daha uyguna bulabiliyoruz. Sadece efsane cuma indirimlerinde piyasadan uyguna 1-2 malzeme çıkabiliyor. Bu kampanyadan faydalanmayı düşünen arkadaşlar piyasadan iyice fiyat araştırması yaparlarsa faydalarına olur.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bu kampanyada İncehesaptan taksitli alışveriş değil fibabank tan kredi kullanmış olacaksınız. Nedendir bilmiyorum ama elektronik eşya için kredi çekmek bana hep itici gelmiştir. Peşin fiyatına taksit daha sıcak geliyor. Kredi ancak ev/araba/dayanıklı mallarda mantıklı geliyor.

Ayrıca incehesaptaki birçok sistemi piyasadan daha uyguna bulabiliyoruz. Sadece efsane cuma indirimlerinde piyasadan uyguna 1-2 malzeme çıkabiliyor. Bu kampanyadan faydalanmayı düşünen arkadaşlar piyasadan iyice fiyat araştırması yaparlarsa faydalarına olur.
Keşke faizsiz taksit imkanı olsa her şeyde ama olmuyor maalesef bizde bari en uygun hangisi veriyor diye arayış içine giriyoruz

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
faize haram diyenler yedikleri tavukların nasıl kesildiklerini bilmiyorlar heralde çok güldüm çok :kedi:

Top Bottom