Neler Yeni

50 Bin TL'ye Kadar 12 Ay Taksitle 0.99 Faizle PC

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Samet Kapucuoğlu
Ben elendim beyler
1678341622077.png

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yapılan yorumları okudukça iq kaybı yaşadım resmen. İnsanları yargılamak ne kadar kolay size göre burası İran yada Arabistan değil. Herkes de müslüman değil. Daha düne kadar a 101'in 50 lirası için sayfalarca yorum yazılırken Müslüman arkadaşlar ortalarda yoktu. Yada varlardı ama işlerine gelmedi. O yüzden bilinçsiz ve iq yoksunu gibi herkes aklına geleni söylemiş.

Sende kafana takma kardeşim bu millet böyledir. İyilik falan yaramaz. Bilgilendirme için sağol.
Yok knka ben kafama takmam beni ilgilendirmez ben yararlanmak isteyenler olursa diye paylaşım yaptım herkesin duygu düşüncesi kendinedir eyw sağol brom
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kredi olmasaydı bu günlere gelemezdim. Anneme babama ve kendime 1er daire aldım arabamı aldım karavanımı aldım ufakta olsa bir tekne aldım v.s Kredi çekmeseydim bunların hiç birine sahip olamazdım Çünki her geçen gün alım gücü düşüyor ve TL ile maaş alıyoruz. İyki yapmışım Haramsa haram yapacak bişey yok.
Ayn öyle kral valla bizde iş kurduk kredi olmasa yapamadık şimdi 5 aileye ekmek gidiyor napalim bol keseden paramız yok açalım milyonluk insanlar değiliz ki

Son düzenleme:
Top Bottom