Çatlı Reis 80+ Silver Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 2,953 Reaksiyon skoru 1,381 8 Nisan 2024 #1 Steam Community :: Çatlı Reis ... steamcommunity.com Steam hesabıma bakarak oyun önerirseniz sevinirim. Açık dünya rpg olur, düz ilerlemeli hikayeli oyun olur, Elden Ring tarzı oyunlar olur tavsiyelerinizi bekliyorum.
Steam Community :: Çatlı Reis ... steamcommunity.com Steam hesabıma bakarak oyun önerirseniz sevinirim. Açık dünya rpg olur, düz ilerlemeli hikayeli oyun olur, Elden Ring tarzı oyunlar olur tavsiyelerinizi bekliyorum.
S H I V A & Emekli Global 80+ Gold Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 5,995 Reaksiyon skoru 3,340 8 Nisan 2024 #2 black mesayi bitirmemissin knk. tavsiye ederim
Çatlı Reis 80+ Silver Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 2,953 Reaksiyon skoru 1,381 8 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 S H I V A & Emekli Global yazmış: black mesayi bitirmemissin knk. tavsiye ederim Devamı için tıklayın... Yıllar önce normal Half-Life bitirdim hocam zaten.
S H I V A & Emekli Global yazmış: black mesayi bitirmemissin knk. tavsiye ederim Devamı için tıklayın... Yıllar önce normal Half-Life bitirdim hocam zaten.