Bende bunu kullanıyorum. Fiyatına göre güzel mouse.
memnunmusunuz alinir mi?
everest sm765 bak derimhediye edecegim de 50₺ gaming mouse onerirmisiniz
Alınır. Sgm x7 aynısı zaten. Marka basmışlar. Ama sorunu yok. 1.5 yıldır kullanıyorum.memnunmusunuz alinir mi?
Hepsi Fason marka zaten ama fiyatına göre performanslıAlınır. Sgm x7 aynısı zaten. Marka basmışlar. Ama sorunu yok. 1.5 yıldır kullanıyorum.
hangisi peki sence teknobiyotik.com/cevre-birimleri/klavye-ve-fare/fare-mouse/dark-elite-force-gm1000-dpi-ayarlanabilir-aydinlatmali-usb-oyuncu-mouse.htmlAlalı 5 yıla yakın oldu . hala taş gibi sağlam. Bu fiyata güzel öneririm.![]()
Everest SM-770 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Everest SM-770 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Everest SM-770 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 298,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Dark.hangisi peki sence teknobiyotik.com/cevre-birimleri/klavye-ve-fare/fare-mouse/dark-elite-force-gm1000-dpi-ayarlanabilir-aydinlatmali-usb-oyuncu-mouse.html
![]()
Everest Sm-770 Chopper Usb Siyah Oyun Gaming Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Everest Sm-770 Chopper Usb Siyah Oyun Gaming Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
tamamdir eywDark.
hafif oldugunu duydum dandik hissiyati veriyor mu cok @Pala BabayiğitDark.
SGM X7 kullanmıştım, ağırlığı normaldi ve dandik hissiyatı vermiyordu.tamamdir eyw
Mesaj otomatik birleştirildi:
hafif oldugunu duydum dandik hissiyati veriyor mu cok @Pala Babayiğit