50" TELEVİZYON ÖNERİSİ

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,387
Dostlar 50" televizyon önerisi arıyorum maksimum 20.000 ₺ ye alınabilecek kaliteli panel ve ekrana sahip sıkıntısız marka ve model önerilerinizi alabilir miyim?
+ Hangi markadan uzak durulmasını önerirsiniz?

ben lg nano tv almıştım 2 yıl önce. memnunum özellikle sihirli kumanda diye geçiyor sanırım çok işlevsel. aynı model yok sanırım ama güncel nano modellere bakabilirsin

Dostlar 50" televizyon önerisi arıyorum maksimum 20.000 ₺ ye alınabilecek kaliteli panel ve ekrana sahip sıkıntısız marka ve model önerilerinizi alabilir miyim?
+ Hangi markadan uzak durulmasını önerirsiniz?

55 inch olan versiyonunu ofisimde kullanıyorum renkleri olsun ses kalitesi olsun arayüz performansı olsun gayet güzel bir televizyon. ( 6 ay once fln aldım sanırım ozaman 3g araştırarak almıstım en mantıklı ve F/p bu idi şimdi yeni bir F/p model varsa bilemiyorum ama bu tv gayet güzel, tatmin edecektir.)

Phılıps Samsung TCL gibi büyük bilindik markalardan başka marka alma.

55 inch olan versiyonunu ofisimde kullanıyorum renkleri olsun ses kalitesi olsun arayüz performansı olsun gayet güzel bir televizyon. ( 6 ay once fln aldım sanırım ozaman 3g araştırarak almıstım en mantıklı ve F/p bu idi şimdi yeni bir F/p model varsa bilemiyorum ama bu tv gayet güzel tatmin edebilecektir)

Phılıps Samsung TCL gibi büyük bilindik markalardan başka marka alma.
MediaMarkt taki personel de bunu gösterdi orada 20k üstüydü bunu listeye yazıyorum kardeşim teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

:peepo2:

MediaMarkt taki personel de bunu gösterdi orada 20k üstüydü bunu listeye yazıyorum kardeşim teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

:peepo2:
internet üzerinden sipariş verebilirsiniz hiç bir sorun olmuyor

LC, Samsung, Vestel ve TCL markalarını kullandık.
LC kısmını eliyorum panelleri inanılmaz dandik ve uzak durmalısın.
Samsung'lar güzel idare ediyor ama bir süre sonra ekranı inanılmaz leş oluyor (modeline göre de değişir ama 3 televizyonda da bu sorunu yaşadık.)
TCL = KRAL.
4 yıldır kullanıyoruz çizik, solma, bozulma hiç bir şeyi yok.
Çiçek gibi duruyor

LC, Samsung, Vestel ve TCL markalarını kullandık.
LC kısmını eliyorum panelleri inanılmaz dandik ve uzak durmalısın.
Samsung'lar güzel idare ediyor ama bir süre sonra ekranı inanılmaz leş oluyor (modeline göre de değişir ama 3 televizyonda da bu sorunu yaşadık.)
TCL = KRAL.
4 yıldır kullanıyoruz çizik, solma, bozulma hiç bir şeyi yok.
Çiçek gibi duruyor
İyi TCL gözüme girdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,701
Üyeler
186,933
Son üye
XFrostvom
Geri