Neler Yeni

Ana Konu 50 TL 🔥 Trendyol Paylaş Kazan (23-26 Kasım)

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Telefondan kaydedilebiliyor diye biliyorum sadece, telefondanda forumu açtım öyle yaptım.
Telefondan yapmak gerekiyor o zaman. Ben sadece linke tıklıyordum görüntülenme oluyordu. Telefondan kayıt ediyim linkinizi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telefondan yapmak gerekiyor o zaman. Ben sadece linke tıklıyordum görüntülenme oluyordu. Telefondan kayıt ediyim linkinizi.
Kaydettim.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaydettim.
Teşekkürler.

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
Onu göremiyoruz, müşteri hizmetlerine sormuştum. Hem başkalarıyla çakışmasın diye hem de ne kadar takip edildiğine bakabilmek için 200-300 takipçisi olan mağazaları seçmekte fayda var. 30.000 takipçili mağazaları paylaşınca paylaştığın kişi daha önceden takip etmiş oluyor.
Aynen banada benzer bir bilgi verdiler manuel olarak takip edebilirsiniz dediler.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Kaç kişinin kayıt ettiğini nereden göreceğiz hocam?
Uygulamanın alt kısmındaki Favorilerim'e basın, ordaki oluşturduğunuz koleksiyonların altında ürün sayısı yazar. Onun hemen yanında kaydetme işareti var, orda sayısını görebilirsiniz. Geç düşüyor ama sayısı.

Screenshot_20211123-184302_Trendyol.jpg

Top Bottom