uygulamada mı?Alt tarafta gözüküyor eğer gözükmüyorsa biraz bekleyin çünkü geç düşüyor.
1kaç tane koleksiyon oluşturmamız gerekiyor
Peki mağazayı kaç kişinin bizim link üzerinden takip ettiğini nasıl görebiliriz?Alt tarafta gözüküyor eğer gözükmüyorsa biraz bekleyin çünkü geç düşüyor.
Evet mobil uygulamada. Zaten kampanyayı mobilden yapmanız lazım.uygulamada mı?
Onun hakkında bilgim yok maalesef.Peki mağazayı kaç kişinin bizim link üzerinden takip ettiğini nasıl görebiliriz?
ben göremiyorum kaç saat sürer geçmesi?Evet mobil uygulamada. Zaten kampanyayı mobilden yapmanız lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onun hakkında bilgim yok maalesef.
Onu göremiyoruz, müşteri hizmetlerine sormuştum. Hem başkalarıyla çakışmasın diye hem de ne kadar takip edildiğine bakabilmek için 200-300 takipçisi olan mağazaları seçmekte fayda var. 30.000 takipçili mağazaları paylaşınca paylaştığın kişi daha önceden takip etmiş oluyor.Peki mağazayı kaç kişinin bizim link üzerinden takip ettiğini nasıl görebiliriz?
Yapıyorum yaparmısınYardım edene bende yardım ederim.
Yaptım aga https://ty.gl/y29krlddbe sana zahmet sen de takip edermisin atmayı unutmuşumYapıyorum yaparmısın
Elmacık Ürünleri, İndirim ve Kampanyaları - Trendyol
Elmacık mağazasının ürünleri çeşitli indirim ve kampanya fırsatlarıyla Trendyol’da. Elmacık ürünleriyle alışverişin keyfini çıkarın!ty.gl
Kanka linkleri mobil uygulamadan kopyalayıp pc den başkalarına atsak geçerli miAlt tarafta gözüküyor eğer gözükmüyorsa biraz bekleyin çünkü geç düşüyor.