50 TL'ye Mousepad Önerisi

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Reaksiyon skoru
19,114
Dostlar selam, bütçem başlıkta da belirttiğim gibi 50 TL. Bu bütçeye XL yani 30x70cm boyutlarında bir mousepad arıyorum. Lakin nereden almam gerektiği konusunda bilgim yok. Şu an aklımda ŞOK'takini almak var. 24 martta gelecek olanı almayı düşünüyorum. Elimdeki çakma razer mousepad artık 1 yıldır ömrünü tamamladı. İyice yanlardan falan atmaya başladı. Ben de yeni bir mousepad arayışına çıktım. Bütçem 50 TL. XL olursa iyi olur. Ve mümkünse kenarları dikişli olsun. Şimdiden teşekkür ederim.
@Asag

Burada ki rehbere göz atabilirsiniz.
@Asag

Burada ki rehbere göz atabilirsiniz.
@Asag
Çok teşekkür ederim. Değerlendireceğim. Fiyatı gayet uygun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler hocam.

Yurtdışından alabilirmisin ve rgb ışıklandırması olur mu?

Yurtdışından alabilirmisin ve rgb ışıklandırması olur mu?
Hocam TR içinden olursa iyi olur. Babamın kartından alacağız. O da Amazon, AliExpress gibi yerlerden hiç alışveriş yapmadı. TR içinden olması daha iyi olur. Lakin yine de öneriye açığım. Önerebilirsiniz.

@LordHasan İndirim kuponu ile 60-50 TL'ye gelir herhalde.

https://www.trendyol.com/addison/oyuncu-uzun-mouse-pad-300271-p-2053031 Aynısını kullanıyorum bana yetiyor seni bilemem
Dostlar selam, bütçem başlıkta da belirttiğim gibi 50 TL. Bu bütçeye XL yani 30x70cm boyutlarında bir mousepad arıyorum. Lakin nereden almam gerektiği konusunda bilgim yok. Şu an aklımda ŞOK'takini almak var. 24 martta gelecek olanı almayı düşünüyorum. Elimdeki çakma razer mousepad artık 1 yıldır ömrünü tamamladı. İyice yanlardan falan atmaya başladı. Ben de yeni bir mousepad arayışına çıktım. Bütçem 50 TL. XL olursa iyi olur. Ve mümkünse kenarları dikişli olsun. Şimdiden teşekkür ederim.
@Asag

Geri