Neler Yeni

Öneri 500/1000 TL arası klavye önerisi

Techno08

80+ Gold

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
yazın yine indirime girer hocam zaten hemen alamam çünkü şu anda çalışma masam çok küçük iki ay sonra taşınacağım ve büyük bir masa aldım yani şu anda alsam da klavyeyi koyacak yerim yok. Eğer indirme girmezse şu klavye nasıldır hocam tercih edilir mi?

https://www.hepsiburada.com/aoc-gk5...-klavye-p-HBV00001296J4?magaza=oyuncumagazasi
Yakın zamanda yakın arkadaşım aldı. Yay sesi dışında güzel klavye. Ama tuşlara basınca tınn tınn diye ses geliyor. G413 bundan çok daha iyi. Arkadaşımın parası çıkışmadığı için bunu aldı. Yoksa benimkinden alacaktı.

eXe-Dracarys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Huseyin
Önceden mavi, kırmzı ve lacivert switch kullanmış birisi olarak. Logitech'in Romer G Tactile modeli olan g413 Carbon klavyesini almanı öneriyorum. Gerçekten Hissiyat ve hız bakımından redden daha sessiz ve daha hızlı. Çok kaliteli mazlemeden yapılmış. 2 yıldır kullanıyorum sorun yaşamadım. Ama dediğim gibi Liner switch veya blue modelini alma Romer G Tactile modelini al.
Hocam gecen hafta d&r 2 adet logitech tactile stok 800 tl den satisa sunuldu.
anlik takip ettigim icin alabilirdim. Fakat romer g tactile ve lineer modelleri icin forum sitelerinde kullananlar cok sikayet etmis.
Mediamarkta kullandim hissiyati cok guzel com begendim. Ama bu kadar yuksek fiyat verip kronik sorunlu klavye almaktan cekindim acikcasi.

acaba almamakla yanlis mi yaptim cok kararsizim. Bi daha ne zaman stok gelir 800 tl den satisa sunulur hic bilmiyorum ya :(

Oğuz Kağan Ayhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Oğuz Kağan Ayhan

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Hocam gecen hafta d&r 2 adet logitech tactile stok 800 TL den satisa sunuldu.
anlik takip ettigim icin alabilirdim. Fakat romer g tactile ve lineer modelleri icin forum sitelerinde kullananlar cok sikayet etmis.
Mediamarkta kullandim hissiyati cok guzel com begendim. Ama bu kadar yuksek fiyat verip kronik sorunlu klavye almaktan cekindim acikcasi.

acaba almamakla yanlis mi yaptim cok kararsizim. Bi daha ne zaman stok gelir 800 TL den satisa sunulur hic bilmiyorum ya :(
liner sorunlu biraz bende onu önermem ama. Tactile modeli çok iyi.

Ozmanya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Ozan
İkisinden birini alın geçin:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular