Neler Yeni

Yardım 500-1000TL Arası Oyuncu klavyesi önerisi lütfen

Ottoman57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ahmet
Bütçe
1000
Dostlar öncelikle sağlıklı mutlu yıllarınız olsun. 🫡

2016'dan bu yana kullandığım klavyem ; https://hizliresim.com/3xbn7dl

Aynı bu şekil 500-1000TL Arası veya azıcık üstü Özellikle Multimedyalı ve oyuna tuş süresi hızlı geçebilecek bi klavye önerisi rica ediyorum önerilerinizi bekliyorum 🙏

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hasan
klavye iyi bile dayanmış hocam 😂.Benim bi arkadaşım linkteki klavyeyi kullanıyor ve çok memnun bi bakmanı tavsiye ederim.

Gamepower Eva 3

Ek olarak şuan satışta mı bilmiyorum ama bende de James Donkey 610s var 2 senedir kullanıyorum bir sorununu görmedim.Ona da bakabilirsin.

Ottoman57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
klavye iyi bile dayanmış hocam 😂.Benim bi arkadaşım linkteki klavyeyi kullanıyor ve çok memnun bi bakmanı tavsiye ederim.

Gamepower Eva 3

Ek olarak şuan satışta mı bilmiyorum ama bende de James Donkey 610s var 2 senedir kullanıyorum bir sorununu görmedim.Ona da bakabilirsin.
klavyeye çok temiz baktım ya hatta en sonyıllar sonra temizliyeyim dedim sonra tuşlarına artık basarken çok yavaş ve basılı kalmaya başlayınca dedim ki emekli olma zamanı gelmiş :D

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bütçeni arttır bunu al:

Ottoman57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ahmet
Bütçeni arttır bunu al:
öncelikle önerin için teşekkür ederim fakat ikinizin attığı klavye görsellerinde de ayrı olarak multimedya tuşları yok

ben özellikle kendi attığım görseldeki gibi multimedya tuşları olanın dan istiyorum

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
öncelikle önerin için teşekkür ederim fakat ikinizin attığı klavye görsellerinde de ayrı olarak multimedya tuşları yok

ben özellikle kendi attığım görseldeki gibi multimedya tuşları olanın dan istiyorum
Kalite ve özellikler bakımından attığım klavye, bu paradaki diğer klavyelerden çok çok daha üstün. Şuanda da indirimde olduğu için kaçırmamanı öneririm. Ben klavye alacağım zaman kaçırmıştım (indirim bitmişti geri başladı) çok pişman olmuştum. Sonra gittim daha pahalı başka bir klavye aldım. Zamanla alışabileceğini düşünüyorum, emin ol tam boyut klavyelerin ne kadar kullanışsız olduğunu anlayacaksın

Ottoman57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ahmet
Kalite ve özellikler bakımından attığım klavye, bu paradaki diğer klavyelerden çok çok daha üstün. Şuanda da indirimde olduğu için kaçırmamanı öneririm. Ben klavye alacağım zaman kaçırmıştım (indirim bitmişti geri başladı) çok pişman olmuştum. Sonra gittim daha pahalı başka bir klavye aldım. Zamanla alışabileceğini düşünüyorum, emin ol tam boyut klavyelerin ne kadar kullanışsız olduğunu anlayacaksın
Doğrudur teşekkür ederim ama bana hiç hitap etmiyor detaylı anlatımın için ayrıca teşekkürler <3

dareu iyi de connectgame sıkıntı hocam ya

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
nk
İncehesap gaming gecesi yarım saat sonra başlayacak oradan da bakabilirsiniz

oEnesQlf

80+ Silver
Dostlar öncelikle sağlıklı mutlu yıllarınız olsun. 🫡

2016'dan bu yana kullandığım klavyem ; https://hizliresim.com/3xbn7dl

Aynı bu şekil 500-1000TL Arası veya azıcık üstü Özellikle Multimedyalı ve oyuna tuş süresi hızlı geçebilecek bi klavye önerisi rica ediyorum önerilerinizi bekliyorum 🙏

Ottoman57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ahmet
öncelikle önerin için teşekkür ederim, müziği durdurmak devam etmek için tuşlar yok burda. F6 F7 Gibi tuşlara koyuyorlar genelde o tuşlarla birlikte karışmıyor mu nasıl ayırt ediliyor

Top Bottom