Neler Yeni

500-1100 Civarı kulaklık Önerisi

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım

İ was

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Sercan yasmut
Bunun usbli modeli kaç para bi baksana o modelde ses kartı vardı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yine performans alırsın sadece sesi biraz daha açman gerekir
1688507384399.png
ağa o kadar kötümü kartım bence abartılıyo

Bunun usbli modeli kaç para bi baksana o modelde ses kartı vardı

Yine performans alırsın sadece sesi biraz daha açman gerekir
sesten nolcak ağa acarım

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Kanka bazıları ses arttırıcı programıyla sesi %2000 arttırmış Gine az gelmiş sesi
Alakası yok ya ben kulaklığı %50 seviyesinde kullanıyodum yetiyordu bana

Y KRAL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Yasin Uzun
kanka imkansız ya
Bencede imkansız ama işte anakartın iyi olması lazım en azından sana rampage drop ve rampage fujin önerebilirim ben sanırım fujin alıcam fujin i çok övüyolar

İ was

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Sercan yasmut
Bencede imkansız ama işte anakartın iyi olması lazım en azından sana rampage drop ve rampage fujin önerebilirim ben sanırım fujin alıcam fujin i çok övüyolar
Kim diyor öyle bir şeyi kendim kullanıyorum ve böyle bir sorun yok haritanın en uzağındaki adamı bile duyuyorum.

Kim diyor??? Kendim kullanıyorum süper kulaklık bu fiyat bandının en en en iyisidir.

3 aydır kullanıyorum sıkıntı yaşamadım hocam.

ağa bazı yerlere daha sordum adamlar bunu dedi

bence sen bir daha düşün

LoyCEE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
BURAK
kanka abartma az gelir filan demişsin düşündüğün gibi değil. 1 yıldan fazla oldu herhalde v2x i alalı 499tlye aldıydım o sıra. A320M-F var bende anakart öyle az geldiği falan yok. Kendi kulaklığını iade etmişsin bence kötü yapmışsın fujin alma v2x al en azından deneyip iade edersin şansını denersin.

Kim diyor öyle bir şeyi kendim kullanıyorum ve böyle bir sorun yok haritanın en uzağındaki adamı bile duyuyorum.

Kim diyor??? Kendim kullanıyorum süper kulaklık bu fiyat bandının en en en iyisidir.

3 aydır kullanıyorum sıkıntı yaşamadım hocam.

ağa bazı yerlere daha sordum adamlar bunu dedi

bence sen bir daha düşün
hocam sen v2x al bu bütçede alternatifin çok yok. rampage gamepower gibi markaları da önermiyorum açıkçası ben. razer al keyfine bak kafasındayım.

Alıntıyı görüntüleağa o kadar kötümü kartım bence abartılıyo

sesten nolcak ağa acarım
hocam bu attığınız modelde ses kartı yok sanırım. sadece girişi farklı v2x modellerde ses kartı yok diye biliyorum.

Son düzenleme:

Y KRAL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Yasin Uzun
kanka abartma az gelir filan demişsin düşündüğün gibi değil. 1 yıldan fazla oldu herhalde v2x i alalı 499tlye aldıydım o sıra. A320M-F var bende anakart öyle az geldiği falan yok. Kendi kulaklığını iade etmişsin bence kötü yapmışsın fujin alma v2x al en azından deneyip iade edersin şansını denersin.

hocam sen v2x al bu bütçede alternatifin çok yok. rampage gamepower gibi markaları da önermiyorum açıkçası ben. razer al keyfine bak kafasındayım.

hocam bu attığınız modelde ses kartı yok sanırım. sadece girişi farklı v2x modellerde ses kartı yok diye biliyorum.
kanka ama bilenlere sordum alma dediler pişman olursun dediler birde şimdi bir daha iade edersem annem sorun çıkartır mediamarkt da deneme fırsatım olursa orda deneyip alıcam

KyperZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
kaan berk
Blackshark v2x dün elime geçti.Bende tereddütle almıştım.Anakartım H610mk herhangi bir sıkıntı çıkmadı bazıları 7.1 açınca ses gelmiyor falan diyor.Genellikle sağ altdan açmayı unutabiliyorar bence.Herhangi bir sıkıntı yok bende şuan.Ses az gelenlerin bazıları jakları düzgün takmamış rastlamıştım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,963
Üyeler
164,588
Son üye
neron61
Top Bottom