Nasıl bi kulaklık?Bir kulaklık almak istiyorum ama bulamıyorum bir yardımcı olurmusunuz
Kötü bi model bu ben alıp iade ettim. Ses kalitesi iyi değil, mikrofon performansı orta halli200 TL daha artabilirsen bu kulaklığı öneririm,
SteelSeries Arctis Nova 1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Arctis Nova 1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Arctis Nova 1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.709,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kuzenim kullanıyor ben kullanmıyorum, Razer Blackshark V2 X kullanıyorum ben tavsiye ettiğin kulaklık. Arada gidip kullandığım oranda ben iki kulaklığı da beğeniyorum fakat Razer tarafında hiçbir software desteği olmaması insanı yalnız hissettiriyor . Tamamen tercih tabii.Nasıl bi kulaklık?
Kötü bi model bu ben alıp iade ettim. Ses kalitesi iyi değil, mikrofon performansı orta halli
Mesaj otomatik birleştirildi:
Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.990,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
çok önerdiler bunu alsammı diye düşünüyorum hattaNasıl bi kulaklık?
Kötü bi model bu ben alıp iade ettim. Ses kalitesi iyi değil, mikrofon performansı orta halli
Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.990,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
nasıl sence kanka bu yani bir kullanıcı olarak ne söyleyebilirsin mikrofon oalrak flnKuzenim kullanıyor ben kullanmıyorum, Razer Blackshark V2 X kullanıyorum ben tavsiye ettiğin kulaklık. Arada gidip kullandığım oranda ben iki kulaklığı da beğeniyorum fakat Razer tarafında hiçbir software desteği olmaması insanı yalnız hissettiriyor . Tamamen tercih tabii.
Ben kullandım memnun kaldım headsetlerden sıkıldığım için tws kullanıyorum ama memnundumçok önerdiler bunu alsammı diye düşünüyorum hatta
Yazılımı var kutudan yazılım için kod çıkıyor 7.1 açma-kapama yazılımıKuzenim kullanıyor ben kullanmıyorum, Razer Blackshark V2 X kullanıyorum ben tavsiye ettiğin kulaklık. Arada gidip kullandığım oranda ben iki kulaklığı da beğeniyorum fakat Razer tarafında hiçbir software desteği olmaması insanı yalnız hissettiriyor . Tamamen tercih tabii.
Çıkartmaz gayet iyi kulaklık bu bütçede kime sorsan bunu tavsiye ederyani 939 liramı neydi eder mi? okadar
bir sıkıntı çıkartırmı onu soruyorum
herkes bunu etti zatenYazılımı var kutudan yazılım için kod çıkıyor 7.1 açma-kapama yazılımı
Çıkartmaz gayet iyi kulaklık bu bütçede kime sorsan bunu tavsiye eder
Kanka v2x de ses kartı yok o yüzden anakartın ses kartını kullanıyo anakartın çok iyi olması lazım yoksa sesi duyulmayacak kadar az geliyor çok şikayet eden var ben sanırım gamepower fujin alıcam en azından onda ses kartı varBir kulaklık almak istiyorum ama bulamıyorum bir yardımcı olurmusunuz
Ben dün sipariş verdim bugün iptal ettirdim v2x iKanka v2x de ses kartı yok o yüzden anakartın ses kartını kullanıyo anakartın çok iyi olması lazım yoksa sesi duyulmayacak kadar az geliyor çok şikayet eden var ben sanırım gamepower fujin alıcam en azından onda ses kartı var
Kanka v2x de ses kartı yok o yüzden anakartın ses kartını kullanıyo anakartın çok iyi olması lazım yoksa sesi duyulmayacak kadar az geliyor çok şikayet eden var ben sanırım gamepower fujin alıcam en azından onda ses kartı var
Ben dün sipariş verdim bugün iptal ettirdim v2x i
Kanka orta seviye bir anakart tam performans alamazsın sana ses kartlı bir kulaklık almanı tavsiye ediyorumAlıntıyı görüntüle
anakartım asus prime b450m-k kanka tam bilmiyorum bilen baskın ona göre yazsın