500-550k arası otomobil önerir misiniz?

knfocus

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
116
Selamlar benzin-lpg, dizel fark etmeksizin sedan hatchback araba önerir misiniz

kanka
Mazda----3
Alfa Romeo----Gulietta
Audi----A3-A4
Chevrolet----Aveo-Cruz
Citroen----C3 (yakıt cimrisi)- C Elysee
Honda----Civic
Nissan----Almera-Micra-Primera
Opel---Astra-Corsa-
Peugeot----301
Skoda----Fabia-Octavia
Toyota----Corolla (olmazsa olmaz)
Volvo----S40
bunları alabilirsin kanka Japondan gitmeni öneririm çoğunluk olan wolksvagen-fiat-ford-renault yazmadım onları zaten bilirsin bazı modellere dikkat edip araştırman lazım bazı model motorları iyi bazıları kötü yıldan yıla değişiyor onları araştır sana zahmet alacağın yıla göre hangi motor olduğuna

Son düzenleme:
alırsın ford olursun lord hocam ford fiesta benimde şu anda model yükseltmek için satışta olan aracım var fakat benim istediğim değer 600 bandında piyasaya nazaran çok temiz ve düşük km olduğu için

kanka
Mazda----3
Alfa Romeo----Gulietta
Audi----A3-A4
Chevrolet----Aveo-Cruz
Citroen----C3 (yakıt cimrisi)- C Elysee
Honda----Civic
Nissan----Almera-Micra-Primera
Opel---Astra-Corsa-
Peugeot----301
Skoda----Fabia-Octavia
Toyota----Corolla (olmazsa olmaz)
Volvo----S40
bunları alabilirsin kanka Japondan gitmeni öneririm çoğunluk olan wolksvagen-fiat-ford-renault yazmadım onları zaten bilirsin bazı modellere dikkat edip araştırman lazım bazı model motorları iyi bazıları kötü yıldan yıla değişiyor onları araştır sana zahmet alacağın yıla göre hangi motor olduğuna
çok teşekkür ederim reis tavsiyen için bakacağım dediğin araçlara
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alırsın ford olursun lord hocam ford fiesta benimde şu anda model yükseltmek için satışta olan aracım var fakat benim istediğim değer 600 bandında piyasaya nazaran çok temiz ve düşük km olduğu için
focus vardı 2006 onu verdim bugün üste 100 150 verip ne alabilirim diye düşünüyordum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,479
Üyeler
185,109
Son üye
Chast
Geri